Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Sinik do gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello all !

Potrzebuję silnik z stroną itp. coś w stylu margonem (margone.pl)

żeby było można grać w przeglądarce ;)

Najlepiej żeby nie było błędów,

Za dodanie silnika będę bardzo wdzięczny !! ; )

Więcej info. na gg[39939956]

Pozdrawiam Kamil.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Zadziwiają mnie takie posty i prośby. Może najpierw uświadomię, że nie ma silnika bez błędów taki jak margonem za free. Teraz ktoś zada pytanie - a czy jest z błędami - otóż jestem zmuszony napisać, że również takiego silnika nie ma.

Margonem to silnik autorski więc zbędne jest szukanie go po sieci. Niby pojawiają się jakieś skrypty "ala" - jednak chyba pomimo tego żadna wersja nie działa.

Muszę w tym miejscu odesłać autora tematu do nauki bo to najlepsze co można napisać w odpowiedzi na takie pytanie. Ewentualnie zlecenie napisania silnika jednak nim się da zlecenie warto poświecić trochę czasu (no już nie 5 min) na sporządzenie dokumentacji gry. Bo nikt nie zacznie tworzyć po tekście - silnik podobny do xxxx i koniec.

Druga sprawa to taka co dokładnie masz na myśli pisząc

Potrzebuję silnik z stroną itp. coś w stylu margonem

Co wg. Ciebie oznacza zwrot "coś w stylu" nawet nie sprecyzowałeś konkretnie o co dokładnie chodzi.. o mapke, poruszanie się postaci czy fabułę czy co ??

Kolejna sprawa to taka, że temat silnika ala margonem już byl wielokrotnie wałkowany na tym forum - więc nawet nie skorzystałeś z opcji szukaj.

Mam natomiast do Ciebie drogi autorze tego tematu podstawowe pytanie (które bym i sobie zadał gdybym napisał taki temat na forum jak ty) - nawet gdybyś miał taki silnik to czy jesteś w stanie coś w nim zrobić ? poprawić błędy albo zainstalować ?

Jedyne co mi przychodzi do głowy to silnik V z gryviawww jednak do niego potrzebny jest dedyk aby gra chociaż chodziła i nie zwieszała się przy 50 graczach online.

Opublikowano

Jeżeli chcesz postawić gre VIA www to musisz ogarniać i sam stworzyć silnik, a nie prosić i to jeszcze gre w stylu margorem. Pozdrawiam.

Opublikowano

W liście silników było już coś podobnego typu chodzenie ludzikiem.

Tylko że link jest uszkodzony (można poszukać w google).

p.s. silnika nie podam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...