Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ustawienie ibota !

Michal1993

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ibot pięknie ładnie mi śmiga tylko że nie dość iż jest nowym graczem silkroada, to jeszcze od razu za bota się chwytam. Gram na Silkroad R, i mam parę problemów z obsługą ibota:

1. Najlepiej by było jak by mi ktoś napisał co i jak mam zaznaczyć ustawić. (tak posługiwać się poradnikiem w którym było opisane wszystko ale i tak coś mi nie wychodzi.)

2. Zrobiłem sobie scrypt który dochodzi mi na spota, wszystko fajnie save dałem load i gites działa ale jak umrę to jakoś nie chce wracać mi postać na spot nie wiem czemu.

3. Kupowanie potów zaznaczyłem aby mi kupował poty 500 medium no i tego nie robi przez co po 1,5h botowanie postać tylko umiera bez potów.

4. Co zaznaczyć aby po death bot sam mi wybrał revive do miasta i z powrotem na spot zapierdzielał ??

5. Jak najlepiej ustawiać gdzie bot ma atakować w jakim zasięgu i po co są 2 areny ??

6. Czy bot np. po dc może się sam włączyć i expić jest taka funkcja ??

Jeśli ma to pomoc moja postać to Glavier 27lv (nie wiem może jeśli ktoś chcę zrobić mi ten scrypt czy jak to się zwie :D )

Z góry dziękuje za samo przeczytanie moich bzdetów !!!:D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...