Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ciagle banned

adamek16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema mam problem z combat arms ciogle dostaje banned gram na win 7

Próbowałem zmienić ip liveboxa i nic i tez adres fizyczny tesz nic nie pomaga i nie wiem co zrobic :( :angry:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Prefix zmieniam.

A co do twego problemu prawdopodobnie na płyte dostałeś albo hardware x_x

Opublikowano

Jaki nick sprawdze jaki to ban za co itp itd chyba ze sam potrafisz sprawdzic ;).

Wyproboj program pb downforce 0.3.3.1 (ustaw safe mode) pogrzeb w nim troche moze ci sie uda cos zdzialac jak juz dostales takiego bana to zapewne na perma nie hackowales?;>

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

To spróbuj do nich napisać i od nich wyciągnąć informację w ogóle za co

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Sprawdź za co po 1 . Bana możesz mieć za wszystko praktycznie, mogłeś nawet dostać perma za wulgi, za kickanie kolesia bez powodu choć w to wątpie. Jest też możliwość, że bugowałeś i ktoś ss zrobił i perm ; ] sprawdź na stronce na ile dni i za co wgl.

JestemPolakiem!

Jak widać, bawię się na całego. Bo jak bawić, ..to na całego".

,,Bunkrów nie ma, ale jest zaje*biście" (-,-)

,,Co ty ku*wa wiesz o zabijaniu?!"

Opublikowano

Sprawdź za co po 1 . Bana możesz mieć za wszystko praktycznie, mogłeś nawet dostać perma za wulgi, za kickanie kolesia bez powodu choć w to wątpie. Jest też możliwość, że bugowałeś i ktoś ss zrobił i perm ; ] sprawdź na stronce na ile dni i za co wgl.

Za wulgi na początku jest chat ban żeby dostać perma za wulgi trzeba się wysilić :D.

Probowałeś programu który podałem w poprzednim poście?

Podaj nick sprawdze za co masz bana"na"

To spróbuj do nich napisać i od nich wyciągnąć informację w ogóle za co

Na forum będzie za co po co ma do nich pisać -,-.

Bywalec
Opublikowano

Zobacz ban 1 konta. jak kolega wyżej. Jaki powód. Założe sie, że dostałeś bana hardware. Nowy sposób shitowatego nexona. Spróbój jak Ci radził nn zrobić pbforcem. Jeśli nie zadziała to wymieniaj płyte główną. Albo dysk twardy. Najlepiej to wymień all części i format HD. Jeśli chcesz bana. Jeśli ban był niesłuszny nie licz na unban. Nexon pisze z szablonu. Bo jak wspomniałem wcześniej nexon to shit. Firma i gry na kase. Zapłacisz postaraja sie troche z updatem pierd*lną evencik np viewty vase i zacieszają pałe bo znowu kasa. Więc ja nieraz robie konto + właczam vip hacka od GA i jade ludzi. Porpostu wyżywam sie. A potem gram normalnie na głównym koncie ;p. Gram na chamsach już od paru miechów. Kupiłem 2x nx'y 0 bana ranga MSG. Grożono mi 50 razy banem niby za aim'a. Ale 0 raportów.

Jeśli narzekasz na bany musisz kupic duzo nx'ów aby nie dostać bana niestety ;/

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Zobacz ban 1 konta. jak kolega wyżej. Jaki powód. Założe sie, że dostałeś bana hardware. Nowy sposób shitowatego nexona

1 konta na combacie :O ? oooo z rok temu ( wymienilem all czesci w kompie ) xD jest 4x leprzy xD na 1 koncie dostalem bana za gordona xD potem zrobilem 2 konto gralem normalnie a potem odinstalowalem teraz chce zagrac i dupa jak sprawdzic na str za co ban na tym nowym koncie xD ?

1359121200-U261555.png

Opublikowano

a tak wgl to co daje ten pb downforce ?

Program który paru osobom pomógł z odbanowaniem sie na CA.

Google gryzie?

@down rifreszuj strone 10 razy zanim napiszesz zawsze moja odpowiedz po minucie powielasz -,-

Opublikowano

a tak wgl to co daje ten pb downforce ?

Dzięki niemu możesz się w pewien sposób odbanować i grać dalej na kompie, na którym miałeś bana.

@up

O co ci chodzi? Mam tak wolnego neta, że nie dziwota że post zostaje wysłany trochę później -_-

Minuta jest to tylko w teorii

Opublikowano

dziala :D a konto co dostalo bana rok temu za gordona mozna odbanowac ;p ? duza ranga tam byla ;s ale nie pamietam id i hasla :P

1359121200-U261555.png

Opublikowano

pb downforce 0.3.3.1 program nie dziala error ale wogle wczesniej gral w combat odistalowalem go tera jak chcialem znowu grac zainstalowalem i banned nie wiem a jak przinstaluje win 7 to coś pomorze bende mug grac czy nie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dziala :D a konto co dostalo bana rok temu za gordona mozna odbanowac ;p ? duza ranga tam byla ;s ale nie pamietam id i hasla :P

No widzisz całuj rączke ;).

Takiego konta nie można odbanować pozatym jak nie pamiętasz hasła to i nie pamietasz daty urodzenia która podałes itp.

to nie ma o czym rozmawiać ;)

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Panowie up powiedzieli jak i co zrobić , aby wyjść z tego "transu nexona" ;D

EOT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...