Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka karte graficzna?

siusiak1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

zastanawiam się nad kupnem nowej karty graficznej :)

Posiadam nvidie gt 220 i jest lipna :D

Poszukuje czegoś w ganicach do 750 zł, potrzebuje do najnowszych gier, najwyższe detale i 0 ścin i sporo FPS ;d

Zastanawiałem się nad kupnem takiej karty : http://allegro.pl/gigabyte-hd6870-hd-6870-o-c-windforce-3x-p-fv-wwa-i2104157835.html

Co o niej sądzicie? :D

Opublikowano

Procek: AMD Athlon II X4 640 , 3Ghz

Płyta Główna: Gigabyte Technology Co., Ltd.

Model: GA-770T-D3L

Ram: DDR3 , 8192MBytes

Zasilacz: Zabardzo nie wiem :D Ale pisze 420W, AC~230V, 50Hz

Tyle z niego wyczytałem, jeszcze coś podać?

Opublikowano

zasilacz nie wiadomo jaki 420W trochę mało (lecz jakby był markowy to starczy) więc w pierwszej kolejności wymieniamy zasilacz później kartę :)

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

nie ryzykowałbym na tym zasilaczu :/ Tracer posiada dwie (słabe) serie zasilaczy "4life" oraz "Highlander". Ten pierwszy to tykająca bomba, a drugi nie co lepszy. Jakbyś mógł ustalić dokładnie, to by było fajnie :D

Opublikowano

masz możliwość odkręcenia obudowy ?? jak tak to mógłbyś zrobić zdjęcie, lub sam poszukać któregoś z tych dwóch napisów.

Opublikowano

Jedyne co tam piszę to to co pisałem wyżej i "be cool" , "carcade", "model :TRZ-420" i kod kreskowy :D

A chciałem jeszcze zapytać o tą twoją karte graficzną :)Radeon HD 6770, jak ona CI się sprawuje ? :)

Opublikowano

bardzo fajnie :D. Bf3, Skyrim, Saint Row 3, wszystko na wysokich/ultra przy rozdziałce FHD śmiga na 45 fps, dla mnie to akurat dobrze :) Co do zasilacza, to wymieniłbym go na: http://www.morele.ne...s8-bulk-384671/ (tani i dobry) A z kart, najmocniejsze do twojego procka to: GTX460 np. : http://www.morele.net/karta-graficzna-gigabyte-geforce-gtx-460-1024mb-gv-n460oc-1gi-324701/ lub hd 6850 (lepszy od gtx'a) np. :http://www.morele.net/karta-graficzna-xfx-radeon-hd6850-1gb-hd-685x-znfc-364292/

Opublikowano

Naprawdę muszę go wymienić ?;/

A da rade nie wymieniać zasilacza? Poprostu inną kartę :) Bo kompa kupiłem 3-4 mieś. temu i za bardzo nie chce robić mu remontu :D Tylko chodzi mi trochę o wydajność karty graficznej bo na mojej bf3 na niskich ma lagi :D

To fajnie, taka karta jak twoja powinna mi wystarczyć ;) I jeszcze trochę kasy zostałoby .

Opublikowano

Kur** w tej szkole powinni czytania ze zrozumieniem uczyć. Masz jeden z najgorszych procesorów czterordzeniowych(Wydajnością jest gorszy od Intel Pentium B950)

Opublikowano

Kur** w tej szkole powinni czytania ze zrozumieniem uczyć. Masz jeden z najgorszych procesorów czterordzeniowych(Wydajnością jest gorszy od Intel Pentium B950)

Z tym akurat się nie zgodzę P:

Sam posiadam tego procka podkręconego do 3.6 ghz, wcześniej posiadałem też właśnie low-profile gt 220 i grałem w Crysisa na wysokich w rozdzielczości 1440x900 przy 25-30 fps ;)

W 3d mark 2006 jak pamiętam podkręcony osiągał 4000 punktów ;)

Jeżeli Ci pomogłem zapodaj "Lajka", to w zupełności wystarczy.

Oferuję pomoc techniczną w zakresie plików serverowych, pluginów oraz innych dotyczących MineCrafta.

Jeżeli masz jakiś problem, to po prostu napisz mi wiadomość ;)

Lubie pomagać ^^

mca.png

mca.png

Opublikowano

@Up Crysis chodzi na moim starym kompie [AMD Athlon 64 x2 4200+ 2.2GHz OC do 3.0GHz, Gigabyte HD 5570(ver.OC), Ram DDR2 2x2 GB 800mhz] na 1280x1024 na wysokich(39-46fps).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...