Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Xin czy Gangplank ?

CinekJWP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2.png

Posiadam:

3150 IP

Zależy mi na:Ostrym dmg , żeby rozkurwiał na combo i wygodnie sie gra :]

Preferuję:

Xin czy Gangplank ?

Jak byście mogli to podajcie mi jakie runy , specjalizacje i eq dla Gp i Xina ?

:D

Pozdrawiam

:)

Opublikowano

mysle ze xin bylby dla cb lepszy bo gp jest rroche z nerfowany

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Hmm Gangplank dalej daje rade ,ale nie jest juz tak "potezny" jak kiedys ,xin to raczej jungler ze wzgledu ze na topie sobie raczej nie poradzi na bardziej ogarniajacego gracza.Najwiekszym problemem xina na late jest to ze mozna miec wyje... dmg 0 survi i na odwrot, za to gp to czysty late zeby ownic

Opublikowano

Hmm Gangplank dalej daje rade ,ale nie jest juz tak "potezny" jak kiedys ,xin to raczej jungler ze wzgledu ze na topie sobie raczej nie poradzi na bardziej ogarniajacego gracza.Najwiekszym problemem xina na late jest to ze mozna miec wyje... dmg 0 survi i na odwrot, za to gp to czysty late zeby ownic

Xin budowany pod pure DMG, to najbardziej lamerska postać w lolu.

Opublikowano

Ja kupiłbym Katarine ;) pod Moc umiejętności i jedziesz.

Do wszystkich memberów forum patrzących tylko na ilość postów, nie liczy się ich ilość, a sens, przesłanie i treść.

Nakurw lajka jak możesz ;3

........./¯¯/).................(\¯¯\...........

........./¯.//...................\\.¯\..........

......../..//.........F*ck......\\..\.........

../´¯`/' /´`\..AkiMbO../´`\ '\`´¯\...

./ '/ / / /¨/¯\.............../¯\¨\ \ \ \' \..

( '( ´ ´ ¯\/'' )..............( ''/\¯ ` ` )' ).

Opublikowano

GP walczy dłużej, nie ma takiego combo, ale ma survi i wytrzyma więcej. Xin to praktycznie tylko 1vs1 wpada, walnie combo i kończy się jego rola. Polecam GP - ciekawsza gra, większe survi, dłużej pograsz :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

na combo wygrywa Xin, ale bez tego nie zbyt dużo zrobi. dobrą ma farme dzięki pasywowi, a tam poza tym nic ciekawego.

GP heal, ulti po całej mapie do dobijania dobre + slow, pasywka do dobijania również ( coś jak krwawienie ), bardzo duży dmg z krytów z Q.

polecam GP, będziesz miał większy fun z gry.

Specjalista
Opublikowano

Xin sfeedowany nie do zajeżdżenia, sam jak mam szybko wygrać grę, bo chce tylko first wina to biore xina

szybko się feedujesz, na gangi chodzisz, a potem masz takiego life steala że z team fightu wychodzisz ze 100% hp

oczywiście build full AD

a masz runy? jak masz przykładowo runy 20% kryta to weź gp, nim nie będziesz musial kupować shitu pod kryta tylko odrazu butki, varmoga, i potem pod AD lecimy

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Nie masz 20 to raczej nie warto kupić tych run ... ja kupuje po 20 Pozdro :s

Pomogłem daj + ...

Proszę o zdjęcie mi trochę % ...

Opublikowano

Xin sfeedowany nie do zajeżdżenia, sam jak mam szybko wygrać grę, bo chce tylko first wina to biore xina

szybko się feedujesz, na gangi chodzisz, a potem masz takiego life steala że z team fightu wychodzisz ze 100% hp

oczywiście build full AD

a masz runy? jak masz przykładowo runy 20% kryta to weź gp, nim nie będziesz musial kupować shitu pod kryta tylko odrazu butki, varmoga, i potem pod AD lecimy

Build full ad? Jeśli przeciwnicy mają chodź trochę rozumu w głowie, to gówno nim narobisz.

Opublikowano

Kurwa w dupie mam wasze useles Katariny i Xiny na kurwa elo 600. Gp to postać zajebista na Frist Picka w chuj łatwo się nim wycarować na topie, bo bije niemalże każdego, nie licząc contr picków (pantheon).

Opublikowano

Xin słaby solotoper, przeciętny jungler i dobry ganker. W early i mid bardzo dobrze mu idzie, w late trochę odstaje ale daję rade. Minusem jest ze kosztem survi trzeba na Niego więcej ofensywnych itemów by coś robił.

Gp to zarówno dobry solotoper i jungler, ganki przeciętne, bardziej zależne czy na linii jest jakielkolwiek cc lub dmg in sec.

W early i mid nie jest wybitnie mocny ale nie można powiedzieć ze jest słaby, pazurki jednak pokazuje w late.

Obydwie postacie są warte kupna.

Opublikowano

Za 3150, hmm poradził bym shaco, bardziej zje!@#$ postaci w lolu nie ma (jak ktoś ogarnia), polecam też pantheona skoro chcesz dmg.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...