Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ibot Tsro - Postać Nie Wraca Do Miasta.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż ibot nie chce coś włączyc return scrolla ani gdy mu zejdą strzały ponizej poziomu który podalem, ani jak ma malo potów, tylko jak zginie... Nie wiem czym jest to spowodowane ;/. Czy ktos mial moze podobny problem? Albo zna rozwiązanie?

Opublikowano

moze nie posiadasz return scroll'ow w inventory ;];]

Jezu... Człowieku, czy Ty masz mnie za idiotę?

Tak, dla mnie kazdy kto uzywa bota i ma z nim problem to idiota...

I przestań się ośmieszać... Wydaje mi się że to jest forum, gdzie można prosić o pomoc?

-.- i kto sie tu kurwa osmiesza?? napisalem 1 prawdopodobna przyczyne czemu ci nie wraca do miasta... a tu kurwa sie buzujesz...

Opublikowano

@Up

Jezu... Człowieku, czy Ty masz mnie za idiotę? Bo jak narazie to z siebie go robisz -.-'. Proszę o konkretne odpowiedzi...

To brawo, szczególnie, że zrobiłem wszystko tak jak trzeba więc to nie moja wina. I przestań się ośmieszać... Wydaje mi się że to jest forum, gdzie można prosić o pomoc? (i oczekiwać odpowiedzi mniej debilnej niż Twoja ;))

TOPIC: Próbowałem zmienić położenie RS, zmieniałem ilość potów przy której ma wracać i dalej nic.

-.- i kto sie tu kurwa osmiesza?? napisalem 1 prawdopodobna przyczyne czemu ci nie wraca do miasta... a tu kurwa sie buzujesz...

Kto sie osmiesza? Ty. Pytałem czy uwazasz mnie za idiotę, bo to chyba jasne ze mam return scrolle w inv... Z buta nie wróci -.-'... I przestań wreszcie spamować. Chcesz mi pomóc? To pomóż a nie pierdol kompletnych bzdur i rzeczy oczywistych.

Opublikowano

Odświeżam... Nikt nie miał podobnego problemu? :(

EDIT: Udało mi się rozwiązać problem z potami, natomiast dalej nie chce wracać mimo, że nie ma strzał... Nadal potrzebuje pomocy ;p.

Opublikowano

Zobacz do tutoriala odnosnie plikow, jakich potrzebujesz. Ja mialem taki sam problem, a dokladnie bot nie wracal do miasta mimo ze konczyly mi sie potiony. Zainstalowalem NFramework 3.5, ocx files i te libraryfiles i wszystko dziala, nawet nie wywala runtime errorow. Poproboj roznych sposobow, cos moze sie naprawi.

Cześć :)

Opublikowano

Odświeżam, nie zauważyłem, że ktoś pisał. Więc wszystko mam zainstalowane tak jak trzeba, nie wiem dlaczego nadal nie wraca. Spróbuje jeszcze raz zainstalowac NFramework 3.5, bliblioteki etc., moze rzeczywiscie pomoze.

EDIT:

@2xUP: Sposób nie działa, a szkoda ;). Spróbuje zainstalowac service pack 2. Albo... zrobie warriora ;p.

Opublikowano

Odświeżam... Więc niestety, ale u mnie NIE DA SIE ustawic, aby wracał jesli nie ma strzał. Próbowałem naprawde wszystkiego. Robie nową postać... chociaż już byłem do tej przywiązany... ale cóż. Dzięki za próbe pomocy, szkoda ze nic nie da sie zrobic. Może teraz na ogien pójdzie jakis s/s? Albo rzeczywiście ten warrior xD Zobaczymy.