Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wymagania do WarRocka

minija12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D potrzebuje odpowiedzi na moje pytanie pilnie.

A wiec tak podam teraz wam jaki sprzed ma moj laptop i powiecie mi co zrobic zeby nie bylo lagow w wr jakie ustawienia wykorzystac.

*IntelŽ Core? i5-2430M 2.4GHz

with Turbo Boost up to 3.0GHz

*NVIDIAŽ GeForceŽ GT 540M,Up to 2741 MB TurboCache?

*15.6" HD LED LCD

*4 GB DDR3 Memory

*320 GB HDD

*DVD-Super Multi DL drive

*Acer Nplify?802.11b/g/n

Więc to wszystko, wiem ze napisalem pare nie potrzebnych zeczy ale dobra :D ... Prosil bym o pomoc i jak ustawic wr :D

Hmm... Na najmniejszych sie laguje ze sie nie da grac ;/ na srednich tak sobie [lagi] na najwyzszych lipa nieda sie tez grac ;p

To jest laptop ;p mam kompa ktory sie zepsuł ale jest 80 razy slabszy od laptopa i chodzi tam wr bez laga to nie wiem o co chodzi a neta mam 10mb/s dzielone na 2 kompy ;p

Opublikowano

Hmm, komp jest dość dobry, to nie jego wina. Napisz nam jakiego masz neta. Spróbuj ustawić ustawienia w grze na najmniejsze.

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

Ustawienia możesz zmienić bez wahania na full, bo jeżeli są lagi to na pewno nie od komputera. No chyba, że masz strasznie zaśmiecony system, wtedy możesz spróbować trochę go poczyścić. Mówsz, że masz lagi. Na razie wszystkie serwery trochę lagują, więc możliwe, że wina w ogóle nie leży po twojej stronie.

Możesz jeszcze sprawdzić swoje połączenie internetowe.

32354141673387527780.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...