Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosty hack (tak mi się wydaje), pomoże ktoś?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jestem nowy na forum i nie bardzo mam czas więc jeśli coś zrobiłem nie tak z tym tematem to prosze o wyrozumiałość. Napisze to pewnie bardzo łopatologicznie co dla niektórych, no ale co mam do stracenia :D

Potrzebuje bota, który wykonywał by po kolei następujące czynności:

Program wykonywałby cały czas ruchy strzałkami: 1x w lewo, 1x w prawo

Nagle w pewnym momencie wyświetla się konkretne okno, w którym to ten bot, hack czy jak to nazwać wykonywałby dwa kliknięcia w dwie dane, różne rubryki. Problem tutaj polega na tym, że te rubryki, miejsca kliknięcia zmieniają się za każdym razem gdy okno otworzy się ponownie. Po zamknięciu się okna program wykonywałby wciąż tą samą czynność zaczynając znowu od ruchy strzałkami: 1x lewo, 1x prawo. Ściągnąłem program autoit, ale nie bardzo znam się na programowaniu i raczej nic z tego nie będzie bo jestem dośc poważnie zajęty. <_<

Jak by ktoś pomógł będę bardzo wdzięczny.

Z góry dzięki

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A nie da się wyłączyć tych okien za pomocą klawisza Enter ?? Jeżeli tak to mógł bym ci z łatwością zrobić coś takiego w Basic o ile znajdę odpowiedni kod pod klawisze (lewo, prawo).

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...