Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Da sie odblokowac/skasowac.SZKOLA

natan1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema ostatnio siedziałem w klasie i próbowałem się wbić do systemu32 w szkole no i doszlem do tego tylko ze kliknąłem na Windows update i find target i weszło samo mi ale mam zablokowane kasowanie plików ;/ cmd tez itp wiec nie ruszę się i oto pytanie da się to odblokować. Widać ze cmd zablokowany został w regedit(windows xp ) bo pisze your cmd was block by admin czy jakoś tak i nie mogę za chuj* tego obejść macie jakiś sposób zęby coś im wypier*** z systemu32 lub cmd odblokować?? coś czytałem i niby na kalkulator się wchodzi i kilka ? czy jakoś tak i masz cmd ale niewidem czy to prawda

Opublikowano

Przynieś live cd jakiegoś distro linuxa i z poziomu live cd przy użyciu gparted sformatuj partycje

Po formacie partycji system32 zniknie huehuehuehuehuehue

s2c77Oa.png

Opublikowano

weź płytę z win xp i im formata jebnij :). Lub zaloguj się na konto admina i zainstaluj jakiegoś formatera. Lub wejdź na konto admina i usuń wpisy w regedit. U mnie w szkole złamanie hasła zajęło mi 4 min. hmm tylko to było 4 lata temu. Bo w gim mamy macintoshe. :D

np.

sp12administrator

76561198034810506.png

Opublikowano

ta tylko trochę lipa u mnie admin jest w pokoju tam maja cały serwer itd i siedzą tam jak neosy nie wyjdą nawet do wc pewnie. a tak ogl cd odłączyli w kompie bo widzalem ze kabelka nie ma ;/ a nawet jak bym chciał włożyć to chu* nie da rady nauczycielka już wie ze kombinuje coś. a tak ogl srednio sie znam a wiec jakaś instrukcja by się tez przydała ale mniej więcej ogarniam. http://www.youtube.c...v&v=zi1VrQvN0VM mam to coś jutro do szkoły wezmę do na pen drive ale niewiem czy tam porty usb sa włączone wiec będzie problem.... macie jesce jakies sposoby? to gimnazjum i maja już nauczkę wjebałem im się raz i padło wszytko bylo to ok 1,5 roku temu i za chu** nie pamientam jak to zrobiłem a po 2 nawet jak bym se przypomniał to jak już mówiłem maja nauczkę odemnie wiec się nauczyli czegoś.

tutaj strona szkoły http://www.north.kent.sch.uk/ zobaczy czy ma jakieś dziury zęby to edytować w jakiś sposób? bo ja zapomnialem wszytko.Już kiedyś wiedział dużo ale nie stety musiałem przestać się tym interesować i kompletnie wszytko zapomnialem. Da się zrobić atak na ta stronę? ona jak dla mnie stoji na 2 hostingu czyli strona zrobiona przez stronę

Opublikowano

Walnij DDosa z

winxp.test.vps-vmware.pl

Pewnie nie obronią się

Login Administrator

hasło windows

1330007971-U359964.png

Opublikowano

ale kurde nie wiem ja w gimnazjum mialem ochrone ucznia czy opiekun ucznia kurde nie pamiętam jak to sie tam nazywało a teraz w technikum benjamin ale to wszystkich nerwuje nawet nauczycieli nawet tego gówna odinstalować sie nie da nawet z poziomu administratora tylko format ewewntualnie można go wyłączyć znając hasło na te gowno

ale tobie coś blukuje na necie programy ci nie chcą w szkole siedzieć???

jak nie możesz usuwać nic na dysku to masz uprawnienia odebrane tylko administrator pewnie

Opublikowano

zeby odpalic plyte np. z gparted czy starter winxp to komp musi sie bootowac z napedu optycznego a nie HDD a napewno jak jest wszystko zablokowane to bios i bootowanie z dvd tez ^^

Opublikowano

dobra chu* dalem zasilacz z 230v na 130v i boom padla bibloteka niewiem jak ale mowil ze padla gosciu od kompa. i tera pytanie da sie strone zatakowac? chich mi ta strona nie dziala laduje laduje i nic.

a co do kompa to wykasuje mi this operation has been block by admin. nawet jak z USB wezmę program to i tez dupa. a pytanie nadal do tej strony jak coś

Opublikowano

winxp.test.vps-vmware.pl ma juz inne haslo jakis debil zmienij..... dzieci.

teraz pytanie czy hot spot shield wystarczy zeby zmienic ip i zeby nikt mnie nie wykryl?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...