Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Strona Głowna Na serwer Metin2

YebemietO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

możesz polecieć za to bo stronka objęta prawami autorskimi ^^

Nie polece ? bo mam pozwolenie? :O .,

możesz polecieć za to bo stronka objęta prawami autorskimi ^^

Opublikowano

Skoro nie możesz to po co dajesz temat ? -.-

@Top Wg mnie chłopak użył programu, aby "wykraść" kodowanie, html + design, stwierdzić, iż ma "pozwolenie", i zaświecić lajkami na mpc ^^

@UP - Te "mądrości" doprowadziły mnie do łez <3. Masz tego więcej? : D

Opublikowano

Prawa? Jakie prawa? Większość tych stron jest już od dawna na innych forach nie zdradzę jakich i okazuje się że połowa serwerów ma kradzione strony i przywłaszczone prawa...

Ta stronę ze skryptami i wgl all mam od dawna, podobnie jak stronę Atlantisa, Diamondmt2, stare DragonMt2, Elitemt2, iMetin, i wiele wiele innych więc pozdrawiam panów ze swoimi "Prawami"

Ps. sprawdzałem te strony i okazuje się że część z nich zostały udostępnione wcześniej niż powstał dany serwer więc pozdrawiam :P

ESTAVIA.PL

Opublikowano

No dziwne to czemu "połowę projektów" tego "Zielsko" mam na dysku z tureckimi skryptami tylko bez pliku instalacyjnego.Poza tym to jebana ciota sprzedaje dziurawe skrypty za chuja nie wziął bym od niego strony

Opublikowano

No dziwne to czemu "połowę projektów" tego "Zielsko" mam na dysku z tureckimi skryptami tylko bez pliku instalacyjnego.Poza tym to jebana ciota sprzedaje dziurawe skrypty za chuja nie wziął bym od niego strony

Miałem od niego strone i w pełni się zgadzam =).

Skrypty zielska można porównać do sieci rybackiej ^^

Opublikowano

Witam !

Czemu mam nie znaleziono obiektu ??

Nie znaleziono obiektu!

Nie znaleziono żądanego URLa na tym serwerze. Jeśli wpisałeś URLa ręcznie, sprawdź, czy nie się nie pomyliłeś.

Jeśli myślisz, że jest to błąd tego serwera, skontaktuj się z administratorem.

Error 404

5.228.159.114

02/19/12 11:38:52

Apache/2.2.21 (Win32) mod_ssl/2.2.21 OpenSSL/1.0.0e PHP/5.3.8 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.10.1

Opublikowano

@up

Za takie chwile jestem w stanie ryzykować warnem : D

Zmarli w grobie się przewracają jak patrzą na takich myślicieli jak Ty : D

Opublikowano

Hah śmiać mi sie chce jak czytam wasze wypociny.

Zamawiając strone u grafika, dostajecie czysty projekt graficzny wraz z przeniesieniem praw autorskich - projekt na zamówienie wedle uznania, a piszecie że to są gotowce z tureckich stron haha nie no miazdzy jajca, na dodatek piszą to osoby które mają po ~2k postów.. skąd wy takie bajki wymyślacie.

Juz widze jakby takie serwy jak imetin czy diamond kradły komuś layouty hah - no na zdrowy rozum zastanówcie sie..

Jak wy chcecie oskryptować strone u grafika to pozdro, z tym sie zgodze, grafik to grafik - dobry jest w grafice.

Jak ja bym kiedyś zobaczył swoją strone zRIPowaną to nie wachałbym sie żeby isc z tym na policje, takie rzeczy można łatwo zweryfikować.

a tego zielsko to znam, drożyzna, skrypty dziurawe, ale grafike robi sam na wylacznosc,to turasy kradną jego stronki.

elo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...