Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM][SZUKAM]Jaki plugin i jak go skonfigurować POMOCY !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje pluginu który podświetla nick na serwie w tabeli (liście graczy) standardowo Admini na czerwono a gracze na zielono

oraz jego konfiguracje bo miałem takie pluginy Essentials i Essentials chat ale to nie zadziałało może czegoś nie ustawiłem w config

Tutaj macie Foto jak to wygląda na innym serwie

gTNUf.png

Będę bardzo wdzięczny za pomoc polecą + oraz - jak kto chce :rolleyes:

Opublikowano

W essentials można tylko ustawić kolor "op"a z tego co się orientuje. W config w global config masz ops color i mozna na "4" ustawić to będzie nick na czerwono.

Opublikowano

W essentials można tylko ustawić kolor "op"a z tego co się orientuje. W config w global config masz ops color i mozna na "4" ustawić to będzie nick na czerwono.

ta bedzie nick na czerwono ale tylko wtedy jak coś napiszesz a w tabelce dalej biały

Opublikowano

To sie robi w Permission i PermissionEx (Bez permissionex nie wypali .) a na serwerze jak masz juz rangi wpisujesz /pr nick typa nazwa swiata np w:world parents add i tu np Administrator . Potem /pr nick tego samego gracz znow nazwa swiata np. w:world parents remove Gracz (Jesli on akurat ma gracza) a co do kolorów nie mam pojecia jak to zrobic ale wydaje mi sie ze to sie moze przydac . a i daj liste pluginow na screenie z twojego serwa to sie wiecej bedzie mozna dowiedziec .

Opublikowano

To sie robi w Permission i PermissionEx (Bez permissionex nie wypali .) a na serwerze jak masz juz rangi wpisujesz /pr nick typa nazwa swiata np w:world parents add i tu np Administrator . Potem /pr nick tego samego gracz znow nazwa swiata np. w:world parents remove Gracz (Jesli on akurat ma gracza) a co do kolorów nie mam pojecia jak to zrobic ale wydaje mi sie ze to sie moze przydac . a i daj liste pluginow na screenie z twojego serwa to sie wiecej bedzie mozna dowiedziec .

tutaj masz pluginy a i podaj gg na pw

npca9.png

Opublikowano

musisz dodac w permissions kolor nicku ja mam cos takiego &0[&6VIP&f&0]&4 to znaczy ze [VIP]nick: testest ale ja mam Essentials +ChatMenager a do ChatMenagera masz cos takiego

%prefix%player &0: &f%suffix%message'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...