Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ninja.. wszysttko o ninji dagger pomocy! ;d

frojd983

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc..

Dzis dostałem ninje daggera 41lv+ mam juz na nim pro EQ postac ma 13k pż itp..

Co sądzicie na temat ninji dagger..

Jaka jest postac w PVP , zarobku..

Dzis mam 41lv ale mnie jutro expi kolega do 54 lv i zostaja narazie na 54lv..

Co sądzicie na temat ninji.. Jaka ona jest.

Prosze o wypowiedzi tylko doświadczonych graczy.. Z góry THX :]

Opublikowano

dagger zajebista postac. Jak zalozysz smocze to bedziesz dedal kazdego na same ciecia z nozy :)) , na poli expi sie bajecznie. W grocie tez, poli i bez mozna. DO pvp to po prostu kosiara jest. Nie chce Ci sie expic, lurujesz.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Ninja prawie że najlepszy do pvp :)

Okłada wszystkich (no prócz naprawdę dobrego bm'a), w expie też nie jest źle, skołuj buffa i jazda :P

//.edit

dagger zajebista postac. Jak zalozysz smocze to bedziesz dedal kazdego na same ciecia z nozy :))

No co ty? :O poważnie?! chcę zobaczyć daggera ze smoczymi który deda każdego ' na same ciecia z nozy ', na plu oczywiście :)

//.edit2

Zanim wybije metka na sohan to mu go 5 razy sksuja.

To norma u niego ;) najpierw pisze, potem myśli.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Do pvp świetna lecz expi się nią bardzo cięszko chyba że z bojem to nawet, nawet oczywiście na 54 lvl to możesz na metkach zarabiać dropiąc Kamole..

Members | ProUser | Gold Member

Pomocnik
Opublikowano

Powiem tak w Pvp daggerem tak naprawde dobrze jest od 65 lvl jak dorwiesz smoki+9... Na 55 lvl daggerem 3xG z kozackim eq padalem ze sredniej klasy wojami... Sytuacja jednak zmienia sie diametralnie od 65 lvl ;) Exp hmm.. jedynie na poli do 65 lvl. Od 65 lvl smokami nie jest zle ;> Od 70 lvl exp daggerem to poprostu bajka <3 Szczerze mowiac na poczatek zrob dropa 35 lvl z bojem do m2 spokojnie dobij sb Poli na P kup jelonka sr 35+ i mozesz latac na Bossy ew. DT mozesz latac.

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Opublikowano

W PVP Ninja Dagger sprawuje się znakomicie, najlepiej jak na początku zainwestujesz w Zasadzkę, a potem w Szybki Atak.

Expi się nim również dobrze, szczególnie jak masz mocno ulepszoną zasadzkę, odbiera na prawdę dużo hp.

A co do zarobku to już zależy od ciebie gdzie będziesz dropił, jak jutro będziesz miał 54lv to idź na gorę sohan albo do lochu pająków.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano
A co do zarobku to już zależy od ciebie gdzie będziesz dropił, jak jutro będziesz miał 54lv to idź na gorę sohan albo do lochu pająków.

Zanim wybije metka na sohan to mu go 5 razy sksuja.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

13kpż całkiem nie źle myślę że na bosy i metki 45-50 po pustyni też będzie dobrze więc jeżeli dobijesz ten 54lv staniesz na expie i porobisz skile no to życzę dużo dobrego w PVP na jakimś 65-80lv ;)

antyactav2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...