Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Kingdoms Of Amalur Reckoning

ZeroPlayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto już grał w " świeżutką bułeczkę " od EA ? Podzielcie się opiniami na temat tej gry :)

Moim zdaniem gra godny polecenia RPG "slashowy" :) . Gra posiada dobry , różnorodny system walki który ładnie komponuje się z różnego rodzaju orężem oraz pancerzem . W dodatku naszą postać możemy prowadzić wybraną ścieżką umiejętności .Również bardzo miła dla oka jest grafika , tekstury gry - są one hmmm w stylu fantasy , bajki coś w tym rodzaju :) .

W grze jest dość dużo questów pobocznych , niestety nie są one zbyt uniwersalne w jakiś sposób z mojego doświadczenia mogę powiedzieć że łażenia jest w ... :D, a sam scenariusz nie jest jakiś specjalny . Oczywiście małym minusikiem jest to że taka gra nie ma (jeszcze) wersji polskiej . :)

Ogólnie rzecz biorąc : Warto zagrać w tą grę ... Mnie przyciągnęła przyzwoita grafika oraz przedmioty dostępne w grze :)

PS: Jest jakiś Trainer/cheat na speed run :D ? Bo troszkę takie monotonne , wolne łażenie tam i z powrotem może nudzić :D

d35b0db6ad0fd.jpg

Opublikowano

Jakoś jak wyszła to mnie nie przyciągła do siebie, ale miałem zamiar spróbować w to pograć. Być może będzie lepsze niż mi się wydaje.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Raz już ukończyłem grę.

Udany rywal dla Fable, bo można tu dostosować postać pod własne gusta np. W Fable jak zbierzesz odpowiednią liczbę kul doświadczenia, mogłeś jakimś cudem połączyć wojownika z łotrzykiem. Tu jak w drzewka talentów, odpowiednio poprowadzisz postać możesz tworzyć też takie kombinacje, ale dają ci też one bonus jak np. Połączenie wojownika z łotrzykiem na maksymalnym poziomie, daje ci dodatkowy loot z mobków. Za to Jest też opcja stworzenia uniwersalisty, który specjalizuje się każdym typem walki począwszy na wojaczce mieczami, kończąc na używaniu pułapek łotrzyków, bądź czarów maga.

Aktualnie gram od nowa, bo wyszedł dodatek. Legend Of Dead Kel. Póki co nie ruszyłem tego wątku jeszcze, ale nie bawem udam się na wyspę piratów, i zobaczę co tam wykombinowali.

Btw. Jeśli ktoś ma problemy z znalezieniem kamieni wiedzy, rozwińcie detect hidden na max i wszystkie obiekty na mapie będzie widać, jeśli oczywiście masz mapę odkrytą.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szczerze, nie podoba mi się.

Nudna, stare klimaty, odtwórcza, a do tego tylko po angielsku, kicha. ;/

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

System walki na filmikach robił wrażenie ale tak naprawdę gdy pograłem jeden dzień to stał się nudny...

Siema Eniu;)

Opublikowano

Jednak najbardziej zdenerwowalo mnie zbyt duże oczekiwanie. EA zapowiadało ze ma to być rozwój na nową "erę" gier.

Pudełko, jak wyglada? Brutalne, dużo mówi. Dużo bicia, dobra grafa, rewelacyjne audio (w końcu EA).

Kupuje, włączam, a tu ogromne rozczarowanie.

Nudna, God of War aka. Gothic (porażka, jak można te dwa tytuły ze sobą połączyć), a co najgorsze ANIMOWANA, gra od 18, która nie zabiera nawet minimalizmu brutalnosci, oraz jakiejś cechy wyróżniającej sie na ten wiek.

EA, rozczarowanie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@Vanosh...

Warto do listy wad dodać też, że nasz bohater jest niemową jak Claude Speed w GTA III czy Szary Strażnik w DAO. To jest też wad jak dla mnie.

Sama gra dobra jest, ale potencjał poniekąd zmarnowany... Jednak że twórcy powiedzieli że jeśli gra zostanie ciepło przyjęta, to będzie sequel. Zobaczymy pod koniec roku... :) Ale jak dla mnie, 120 zł za ten tytuł to lekka przesada... Cena powinna być minimum 80 - 90 zł z względu że nie kiedy gra ma irytujące bugi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...