Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 6300 IP

Lukaszekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam: 6300 IP.

Zależy mi na: Junglerze.

Preferuję: Postacie z dość szybką i bezpieczną dżunglą (posiadam Lee).

Opublikowano

Udyr, voli, maokail (trudna jungla, ale piękne ganki), fiddle, shaco, skarner.

Teraz nową dżunglę robi się bez problemów. Więc praktycznie każda postać może dżunglować.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ja się zastanawiam nad Shyvaną i Skarnerem... Która z tych postaci lepsza do dżungli i która ma lepsze ganki?

Opublikowano

Bierz Noc'a a co do Shy i Skarner to bierz Skarnera że wzgęldu na ult i skille Shy ma tylko smoka

Opublikowano

Shyvana jest bardzo dobra na counter jungle.No ale z tych opcji polecam skarnera ,fakt dostal nerfa ,ale malo znaczacego imba gangi ,mega slow praktycznie nie mozna uciec ,bardzo usefull w tf'ie mozna easy wyciagnac adcarry i poprowadzic team do zwyciestwa

Opublikowano

Ja się zastanawiam nad Shyvaną i Skarnerem... Która z tych postaci lepsza do dżungli i która ma lepsze ganki?

Do dżungli lepszy skarner. Shyvana raczej na solo topa. No i oboje mają raczej słabe ganki.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Nocturne nie ma takich dobrych ganków. Polecam skarnera :) Co prawda w early jest ciężej, ale z ulti jest cudownie :P

Gold Member

nvm

• 3 tygodnie później...
Gość Menesterowy
Opublikowano

Temat jest niekaktywny od ponad 7 dni.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...