Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MultiVerse - problem

piotras8845

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam problem z pluginem MultiVerse. Próbuje już od 4-5 dni zrobić z tym porządek, żeby działało no ale nie chce... nie mam sił. Może wy mi powiecie co mam zrobić, mój problem polega na tym, że gdy próbuje stworzyć portal z miasta na pustynię to:

Najpierw wpisuje zaznaczam siekierą drewnianą następnie wpisuje /mvp create Pustynia

Ale wyskakuje

MultiVerse doesn't know about world yet. Type /mv import ? for help !

a jak oglądałem na filmik to powinno wyskoczyć

New portal (nazwa) created and selected !

Nie wiem co robić... Pobrałem i zainstalowałem MultiVerse - core jak również MultiVerse - portals

Jeżeli ktoś mi pomoże, to na prawdę na prawdę będę wdzięczny lub zaproponuje inny plugin który działa na tej samej zasadzie do MultiVerse.

Zamieszczam wam tutaj download do moich plików od MultiVerse << nie wiem po co zamieszczam ale już tyle się męczyłem, może ktoś dopatrzy mały błąd lub cokolwiek

https://rapidshare.com/files/158036477/MultiVerse.rar

Jeżeli będzie potrzeba to i nagram filmik...

Z GÓRY WIELKIE WIELKIE WIELKIE DZIĘKI !!!

W razie co podaje gg - 6951278

Opublikowano

Wystarczy że wpiszesz

/mv import <nazwa świata na którym znajduje sie "Pustynia"> <typ świata. Do wyboru: normal/nether/skylands>

Na przykład

/mv import Pustynia normal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...