Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 jaki server ? : D

Potnou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Jakis czas gralem na privach . Chce powrocic do pl`a i nie wiem jaki server wybrac .

Na S1 mam :

kolcza +7 30 regeneracja pz.

kozy sr 15 .

i jakies smieci z 500 pz.

Na S26 :

3x b perla

2x malz

2x kamol

1x bodz.

Na Balmora.pl

mam eq przyzwoite i bm skile g1,m5,m7

i nie wiem czy zamieniac czy co ? .

Jaki server polecacie ? Chcialbym server gdzie jest duzo sklepow ale na expowiskach jest duzo miejsca i dzieci nie ksuja ;)

Dzieki z gory .

Opublikowano

z tych serwów to s26 ale tak na marginesie polecam ci metin2.sg miła atmosfera sklepików nie brakuje o eq jest 50% łatwo 50% trudno na start masz 3reke zwiekszony drop yang i drop na 7 dni

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

oczywiscie s26. Jedyny server z przyszloscia. Ceny nie sa ogromne, mozna zrobic skile, a nie zbierasz przez tydzien te 50 kk na jedna aure

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Jasne że s26 ! Najlepszy serwer z tych Globalnych ; ) polecam

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Osobiście dlatego że lecę w dobrą zabawę, do tego nie lubie noobstwa & polaków, 'cwaniaków' polecam SG .

Znając życie ceny na solarze wzrosną już niedługo, ale ze względu na to że jest tonajnowszy serwer ze strony PL'a wybrałbym właśnie go .

Opublikowano

oczywiscie s26. Jedyny server z przyszloscia. Ceny nie sa ogromne, mozna zrobic skile, a nie zbierasz przez tydzien te 50 kk na jedna aure

Tydzień na jedną aurę? nie bądź śmieszny, w jeden dzień na 55lvlu wyciągam grubo ponad 1kkk ;)

Polecam Ci s26 ;)

1367591241-U459639.png

Opublikowano

A ja ci polecam Metin2.co.uk , jest to global od GF ale gracze nie kupują tam yangów , mało cheaterów , botów , kamol 8kk aura 2kk bodz 3kk.Sklepów jest dużo , łatwo wyrwać itemy z 5b.Angielscy gracze jak i innie w większośći nie ksują. Polecam s1 Corum Shinsoo.Pozdrawiam Perveto ;)

Opublikowano

jprdl...wszyscy s26 i 26 LOL! na tym 26 ROI SIĘ OD BOTÓW W M2 (przynajmniej w Shinsoo tak jest) a te ceny? co za różnica czy droższe czy tańsze, skoro na tych droższych serwach lepiej sie zarobi, a jednocześnie dogo kupi?! ludzie! to praktycznie na jedno wychodzi. A ja Ci polecam s23 - spox serw botów nie ma tyle co na S26 i spokojnie poexpisz. Tyle, że na tym całym 26 masz niezłe itemsy, więc jak wolisz (ale na tym 23 dość szybko się dorobisz, chociażby na 15 lvlu i metki bitwy ;d)

<p>ramos9.jpg

<span rel='lightbox'>

Opublikowano

s26 w 100% można dość fajne eq zakupić nawet za 10kk ;) a żeby zarobić 10kk wystarczy na dropie posiedzieć od 1-4h i mamy nawet 15kk lecz trzeba mieć Rękawice złodzieja ;) jest jeden - tylko taki że gra duża ilość osób i spoty pozajmowane lecz w stosunku do handlu to dobrze że tyle graczy jest.

antyactav2.png

Opublikowano

Z tych , które wymieniłeś muszę niestety polecić serwer Solar , lecz tam się roji od dzieci na cheatach itp...

Z Innej beki , mogę Ci polecić serwer 13 , Exandros mało hackerów , ceny nie są , aż takie wysokie , lecz co to kurde za różnica nt. cen? jeżeli na droższym serwerze zarobisz więcej i kupisz drożej, a na tańszym zarobisz mniej i kupisz taniej ? Na jedno wychodzi :3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...