Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Kilka pytań.

kars12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zaczynam grać w BFP4F.

Wybrałem recona i tu moje pytanie czy podstawowe bronie bardzo różnią się statystykami, bo np. W BFH ak74 to to samo co uber ratunek rudolfa a uber ratunk to to samo co ratunek rudolfa (bez 5 naboi i mniejsza szansa na kryta) w tych broniach oczywiście wygląd i dźwięk są różne.

W p4f sv98 zadaje 30-50 w klatę a z daleka ciężko jest walnąć w Heda, to za małe dmg bo muszę oddać 3 strzały.

Może sniper to nie jest klasa dla początkującego.

Jaką klasę mi polecacie?

Opublikowano

Witam zaczynam grać w BFP4F.

Wybrałem recona i tu moje pytanie czy podstawowe bronie bardzo różnią się statystykami, bo np. W BFH ak74 to to samo co uber ratunek rudolfa a uber ratunk to to samo co ratunek rudolfa (bez 5 naboi i mniejsza szansa na kryta) w tych broniach oczywiście wygląd i dźwięk są różne.

W p4f sv98 zadaje 30-50 w klatę a z daleka ciężko jest walnąć w Heda, to za małe dmg bo muszę oddać 3 strzały.

Może sniper to nie jest klasa dla początkującego.

Jaką klasę mi polecacie?

Przeczytaj poradniki na temat inżyniera, jest to najlepsza klasa która nie dość że szybko zarabia kasę to i expa też dużo dostaje.

Bf Moderators - lmfao

Opublikowano

Sniper zjebany bo update wyszedl i go zniszczył totalnie, mam snipera właśnie dobijam 25lvl i do 24lvla szło po maśle, od 60 do 80 killów co rundę przy jednym dedzie, a teraz słabo bo zjebali mortar strike. Sv98 jest słaby, mało obrażeń i dupna celność, polecam M24 jak początkujący, potem przestawisz się na GOL jeśli będziesz dobrze celować, a jak chcesz inną postać to polecam albo Medyka albo Inżyniera, sam bym wziął inżyniera ;)

Opublikowano

Ogólnie zjebali wszystkie klasy, kilkoma słowami. Tu każda broń ma swoją jedną wielką zaletę, bądź kilka pomniejszych. Na Recona polecam GOL'a, dobre obrażenia, celność niezła a szybkość nie zawiedzie cię.

10906.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli chcesz zostać przy Reconie to kup sobie M24/M95 a jeśli chcesz zmienić profe to jeśli chcesz łatwo i szybko zarabiać to weź medyka. Mocne bronie, leczysz się kiedy chcesz możesz przy okazji leczyć kogoś i brać za to pkt. A jeśli grasz dla fun'u (jak ja) to polecam inżyniera. Bardzo przyjemna gra. Dobre bronie, RPG, miny no i naprawianie pojazdów. Ja czerpię dużo frajdy z gry inżynierem. Szczerze polecam. Mam nadzieję, że pomogłem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...