Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Z Muggif [Animowaniy Mugshoot]

nemo19892009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy słyszeliście o tym programiku, ja go znalazłem na polskim forum BFH :P I mam problem :| ponieważ chcę zrobić animowaną tapetę na androida xD a mianowicie program krzyczy "Couldn't find BFH menu, it is visible?" A gra odpalona jest i menu jest widoczne.. Działa to jeszcze? :P Kumate osoby prosiłbym o wyjaśnienie co i jak xD Nie daje lajków jakby co xD Bo to jest jawne przekupstwo :D Pozdro

Opublikowano

Więcej emotikonów się nie dało ?

Q: I can't start the capturing. The programs keeps saying "Couldn't find the BFH menu, is it visible?"

A: Due some rendering differences from PC to PC Muggif can't find the BFH menu. This will be fixed in an upcomming patch.

Opublikowano

Już mam taki dziwny styl pisania... Tzn że duupa jasna? Googlus a działa ci dobrze ten programik? bo bym miał prośbę...

Opublikowano

Nie korzystam, skoro autor napisał, że jest t powszechny błąd to nie ma się czym przejmować. Post, z którego to wyciągnąłem pochodzi z 2010 roku, do tej pory błąd nie został naprawiony, czyli musisz się obejść smakiem.

Mogę to zainstalować i sprawdzić...

Opublikowano

Nie działa, zapewne przez brak javy. Przy jej instalacji wywala mi błąd a po dzisiejszej walce z punkbusterem mam dość. Napiszę Ci na pw jutro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...