Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy są już private servers

Kaspian.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy są serwery bo jak wpisuje private serwers to wychodzą x nostale x i inne ale nie da się pobrać ani rejestować a piszą że niby 2430jest onilne na tym serwerze 2 lata temu pisałem czy są ale nie było a może tera są>?

Opublikowano

Nie ma. Nie sądzisz że jakby były to już dawno był by o tym post. Było już miliony postów o tym. Temat myślę że do zamknięcia i przydało by się dodać do regulaminu zakaz pytania się czy istnieje private serwer :D .

Opublikowano

Nie, nie ma.

W poprzednim roku był serwer ale nielegalny to go zamkneli, teraz kombinują jak uzupełnić albo jak udostępnić gre na plikach serwerowych od jednego człowieka (nigdy nie zapamiętam jego nazwy u.u).

@Edit

@Up A jeżeli będzie to np. ktoś nie wie czy jest to co za zapytanie dostanie warna?

Opublikowano

te pliki to są plik Skrillexa pisał on je od podstaw a teraz wszyscy z tego forum starają sie je udoskonalić tak samo jak i skrillex on tez próbuje nawet jeżeli mu sie uda to wtedy nie zamkną serwa bo on jak napisałem pisał je od podstaw tak jak barycz mówił więc kto wie może za kilka mięsiecu uda sie nam albo jemu postawić serwer

PS:jak narazie na tych jego plikach to można tylko mieć swoja postać i po mapkach chodzić nic wiecej tyle wiem narazie.

Opublikowano

HEHEH skirlex?? on nawet na 1postac nie umie !!! ha wczoraj na skype z nim pisałem :D a ty gadasz że jakis człowiek co ma 15lat zrobi serwer nostale który nie istnieje :DDDD

Opublikowano

serwera nie zrobi się bez prawidłowego oprogramowania ( typu GF itp ) . Myślę że jak hinczycy mają te pliki to niedługo będzie privek typu 99nos

Rozdaje kssn

1kssn = 10 lików

5 kssn = 30 lików

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...