Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Browar S.A

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Browar S.A jest nietypową grą rozgrywaną w przeglądarce internetowej. W grze wcielasz się w przedsiębiorcę który jest właścicielem browaru (czyt. firma produkująca piwo). W grze rywalizować można z graczami o pozycję w rankingu. Możesz tu nadać dowolną nazwę swojej firmie, rozbudować magazyn, sprzedawać piwo, produkować piwo , pisać na chat oraz wiele więcej. A najleprze jset to że gra jest w 100% za darmo.

Link: http://ackle.website.pl

Opublikowano

mam putanie, czy Ty sam stworzyłeś tę grę? Czy tylko link udostępniasz?

EDIT, myślałem że to gra oparta na jakimś silniku :D. Zmień na MyBB może, i shoutbox zrób, bo błedy wywalają

skpUo.png

Opublikowano

Zresetuj mnie (zew1991) Bo błędy są i to masakra...

PS. Dodaj jakąś wypłatę na godzinę, bo ktoś utknie w ciemnej dupie i koniec, oraz dodaj opcję resetu konta

Opublikowano

Cienko z grafiką, kolory raczej nie przyciągają graczy. Jak dla mnie jest to gra bez przyszłości, osobiście nie polecam.

@down

Nie chodzi już o grafikę, od razu widać, że gra się znudzi po kilku dniach.

Opublikowano

Cienko z grafiką, kolory raczej nie przyciągają graczy. Jak dla mnie jest to gra bez przyszłości, osobiście nie polecam.

Grafikę zawsze można zmienić. Dlaczego od razu pisać, że bez przyszłości i od razu nie polecać? Chamskie..

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...