Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ban

_SilveR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , mam takie małe pytanko.

Otóż gram bombing run i dostałem raporta na forum za to że napisałeś : .. plant = kick '' . moge dostać za to bana ? Osobiście sądze że nie my room my rulez , ale prosze o Wasze wypowiedzi :)

Opublikowano

Podchodzi to pod Powerleveling i za to możesz dostać perma. Według mnie bana na pewno dostaniesz, pisanie czegoś takiego to czysty powerleveling, nie ma się co odwoływać.

Opublikowano

Ostatnio koleś z rangą LTC (srebrna gwiazdka) dostał bana za takie coś. To jest równoznaczne z Pover rewelingiem (niewiem jak to się pisze) :).

Jest duże prawdopodobieństwo że dostaniesz.

Opublikowano

Człowieku po koncie masz niedawno widziałem kolesia napisał no capture (chodziło o flage) i odrazu perm ban dla mnie napewno dostaniesz reguły pokoju piszesz w opisie pokoju nie mozesz zmieniac ich podczas gry.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

czyli co , nowe konto zakladac? ...

ja pierdole zbanowali mi ostatnio 1lt5 za nic , teraz wbiłem msg2 ponad 150k gp i też mam dostac bana nie ogarniam

a ja miałem napisane w roomie plant = kick

@edit to to jest chuj nie gra , a raporty można usuwac? moze namówie tego typa.. fajnie że to jest taka gra pełna niedojebów

Opublikowano

czyli co , nowe konto zakladac? ...

ja pierdole zbanowali mi ostatnio 1lt5 za nic , teraz wbiłem msg2 ponad 150k gp i też mam dostac bana nie ogarniam

a ja miałem napisane w roomie plant = kick

Za takie coś zbanują ci tylko jedno konto to na którym popełniłeś przewinienie więc możesz zakładać nowe konto bo na tamtym na bank prędzej czy później bana dostaniesz

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Właśnie zobaczyłem tego reporta i okazało się że zareportował mnie Polak :) Jeśli zna ktoś -Reika lub ma do niego kontakt proszę o pv

Opublikowano

Chcialem wbic coś większego bo konto mam z 2 tygodnie , koles miał flagę niemiecką ale na forum jest lokalizacja Polski więc pewnie zmienił sobie w grze , 3 kreski ... na chuj mi to ? jeszcze sobie speca na 30 kupilem i mam teraz 115k gp a msg wbije gdzies w tydzien-dwa bo teraz mam duzo zajec

Opublikowano

zrób nowe konto szybko wbij te SSG1 i wysyłaj sobie bronie, kasa nie przepadnie a jak dostaniesz bana to raczej na konto.

Myślę że dostałeś już wystarczająco odpowiedzi, więc temat zamykam.

jak masz jeszcze jakieś wątpliwości pisz na PW, temat otworzę.

EOT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...