Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie kupię BattleField3?

Spe@ker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym kupić gdzieś BattleField 3 bez dodatku, po polsku, z cdkeyem i grą n płycie. Proszę podawać mi linki do aukcji, stron gdzie mogę zakupić tą grę do 100 zł (najlepiej z wysyłką). Daje LIKE

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Kurwa, widzicie co jest napisane w temacie? Konkretne linki!

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

To tak ciężko, wejść na empik i wpisać battlefield3?

http://www.empik.com/battlefield-3-pc-ea-dice,p1045547398,multimedia-p

Opublikowano

człowieku chcesz konkretne linki chcesz ?? a co Bozia rączek nie dała ??? ciężko wpisał na allegro albo w empiku ??

Opublikowano

Przez allegro odradzam, najgorsze wyjście to właśnie kupno na allegro.

Proponuję przejść się do Media Marktu bądź Empiku.

Jeżeli zależy Ci na kupnie przez internet to Origin. (134zł)

Gość malutki688
Opublikowano

Steam?! I co jeszcze? Nie ma na Steamie BF'a 3 -.- (Rozumiem ,że to był Joke.)

to ze na steam nie ma danej gry to nie znaczy ze nie mozna jej kupic... nie wiem czy jest bf 3 ale bc2 mozna bylo kupic

na allegro ostatnio byla nizla aukcja jeden z najlpszych jetowcow sprzedawal konto, szkoda bo poszedl grac w lola-_-

Opublikowano

najbezpieczniej jest poprzez :

http://store.origin.com/store/eaemea/pl_PL/html/pbPage.battlefield3_PL/

co z tego , że drogo , ale w 100 % masz gwarantowane , że ci bd działać ja kupiłem tym sposobem gra się sciągała bodajże z 12 h i se w nią teraz pykam ;]

Opublikowano

-empik,

-media markt,

-w niektórych media expert.

Polecam bardziej w tych sklepach niż na allegro.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Japierdole, nabijacze j****i.... Chcę do 100 zł i temu myślałem, że może coś gdzieś macie i prosiłem o linki. A z waszych odpowiedzi typu UP wynika, że wy jesteście upośledzeni i nie umiecie czytać!

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano

Japierdole, nabijacze j****i.... Chcę do 100 zł i temu myślałem, że może coś gdzieś macie i prosiłem o linki. A z waszych odpowiedzi typu UP wynika, że wy jesteście upośledzeni i nie umiecie czytać!

Do 100zł to kup wersję rosyjską za połowę tego i pobaw się w podmianę plików aby mieć w wersji polskiej. Chcesz linków do allegro, podczas gdy to najmniej pewny sposób + możliwość otrzymania bana za klucz (nadal nie wiem czy to prawda).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...