Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Team Fortress 2] Jak wykonać Sticky Jumpa?

Gość Pexiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wykonać Sticky Jumpa

1. Z działa na bomby przylepne wystrzeliwujemy dwie bomby w dowolnym miejscu (najlepiej żeby to miejsce było odsłonięte)

Można użyć też jednej bomby, lecz nie będzie takiego wielkiego efektu.

2. Musimy biec prosto na bomby. Podskakujemy oraz kucamy w tym samym momencie. Kiedy podskoczyliśmy i "wisimy" w powietrzu detonujemy bomby.

Jeśli nic nie zrozumiałeś z tego co napisałem przygotowałem specjalnie filmik:

Przepraszam za odgłosy w tle, byłem akurat na jakimś Team Speaku. ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Co w tym trudnego , to tego nie trzeba Tutoriala ; >

zgadzam się z tobą ale wiesz niektórzy (nowi) wogule nie wiedzą do czego takie coś służy :)))
Opublikowano

Nie wiem jak Wy chłopaki, ale baksio-nub tego nie wiedział. Lajkuje cię Pexiorku :*

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Tia.. odgłosy z jakiejś gry "levelowej" (pewnie metin, ale chuj, nie będę strzelać), przy tutach "głosowych" zazwyczaj jest potrzebny głos z opisem, a ja tam nic takiego nie słyszałem.

TuT jak dla mnie nie potrzebny..

Opublikowano

@up

To nie miał być tut głosowy. Siedziałem na jakimś Team Speaku (gry Minecraft) nic nie mówiłem, i przez przypadek zapomniałem wyjść, i jakieś gimbusy zaczęły mówić. LOL.

Ogarnij się trochę bo z twojej aktywności w tym dziale nic nie robisz, a sam krytykujesz wszystkich i wszystko. TUTORIAL DLA ZIELONYCH. Taki Baksiu na przykład nie wiedział.

Więc haters gonna hate.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jeśli tak bardzo chcesz to będę wszystkie Twoje Tuty "hejcił" jak to nazwałeś.

Nic nie wnoszę, no pewnie, Tut'ów nie piszę bo mi się po prostu nie chce, a Ty za to jak piszesz to robisz to tak jakbyś pisał, ale nie wiedział o czym o.O.

Naucz się przyjmować krytykę, bo widzę że tylko dobre słowo potrafisz przyjąć, a owego słowa na Twoich tutach nigdy od mojej osoby nie zobaczysz, mogę Ci to zagwarantować.

Nawet jakby tut był dobry będę szukał pomyłek, fałszów, masz to jak w banku.

PS.Nic nie wnoszę?

To troszkę dziwne, bo jakoś gdy rano wchodzę na MPC to w większości tematów ostatni post jest napisany zgadnij przez kogo :(.

Staram się pomagać, ale jak widzę takich randomów jak Ty to słowa wyrywają mi się z ust żeby Cię skrytykować.

Ciał, wielki panie kid modzie, wnoszący tyle co 0 do działu :(.

Opublikowano

@up

Umiem przyjmować krytykę, lecz nie znoszę osób które nic nie robiąc źle oceniają innych.

Fakt. Nie jestem jakimś wielkim znawcą TF2, gram w niego od niedawna. Jest wiele kandydatów lepszych ode mnie. :(

Chciałem pomóc. Dział się sypał. Był jak śmietnik.

Widzę, że pomagasz, próbujesz coś robić. Lecz czasami w sposób hmmm.. nie umiem znaleźć odpowiedniego słowa.

Mniejsza o to, szukaj tych pomyłek, błędów, przecinków i innych dupereli. Ja będę próbował ich robić jak najmniej.

Powiem Ci tyle. Gdybś napisał trochę tych Tutoriali, to byś był idealny na to stanowisko. :(

PS. Może wnoszę 0 do działu. Gdybym wnosił tyle, to by mnie już tu nie było.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Bardzo ładnie :) Krótko, zwięźle i na temat. Może i ja wiem od dawna jak zrobić sticki jumpa ale komuś może się przydać na przykład takiemu "Baksiu" ^ ^. Ode mnie leci like bo ładnie i krótko opisane :)

1308908520-U361982.jpg
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dla mnie żenada, Pexior czy jak mu tam to dla mnie idio*a , ja pisałem rozwiązanie problemu z handlem na TF2WH to on zamknął temat, a samemu zasyfia to forum...

Opublikowano

@up

Hejtuj bardziej zią. :*

Takim czymś dajesz nam dowód, że jesteś jakimś totalnym szczeniakiem.

Twoje niby rozwiązanie było zwalone i nikomu nie przydatne, normalny człowiek by zrobił z tego tutorial a nie zdanie: "HEJ HOPAKI UMJE ROZWIONZAĆDŹ PROBLEM Z TF2WH.."

Żenada. Ochłoń chłopcze

EXPmIpC.gif

Opublikowano

o kurde, nie wiedziałem (sarkazm jea)

teraz napisz jak aktywowac konsole, jak dodac serwery do ulubionych -.-

@top nieprzydatne, nachuj :D

shoob.png

Opublikowano

Poradnik fajny . Ale jest taki item Sticky-Jumper który służy do nauki sticky jumpów jak i do zabawy na dużych mapach ;D

giphy.gif

Opublikowano

@up

Hejtuj bardziej zią. :*

Takim czymś dajesz nam dowód, że jesteś jakimś totalnym szczeniakiem.

Twoje niby rozwiązanie było zwalone i nikomu nie przydatne, normalny człowiek by zrobił z tego tutorial a nie zdanie: "HEJ HOPAKI UMJE ROZWIONZAĆDŹ PROBLEM Z TF2WH.."

Żenada. Ochłoń chłopcze

Gdybyś myślał to był już taki temat i w tym momencie robisz samemu SPAM

Opublikowano

No tak, lecz tam sticky junpy są tylko jako taka ciekawostka dodane no ale niech wam będzie, zamykam bo spam się robi.

elo

EXPmIpC.gif

• Aive zmienił(a) tytuł na [Team Fortress 2] Jak wykonać Sticky Jumpa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...