Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się zmieniło w przeciągu ostatnich dwóch lat ?

nesz1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co się zmieniło w przeciągu ostatnich dwóch lat w metinie ? Jakieś nowe mapki, mobki, skille, klasy ( xD ) czy inna ciekawa rzecz ?

Wiem o grocie i wierzchowcach.

Chodzi mi o metina pl jak i us.

であるSpidoo

Opublikowano

Diabelskie katakumby,dziki wojenne itp ,dużo dobrych eventów typu:drop szkat blasku,skrzynie amora (<3),mniej botów i mniej dzieci.Osoboscie polecam ci server s26 ,s25 ,s2 lub monolit.Najmniej dzieci i dobre ceny ( oprócz feniksa ( s2 ) tam dosyc drogo jest ).

Wracaj do metka oplaca sie pograc 4 fun : ).

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

Jak by się w to dało grać tylko 4fun. Ta gra jest zbyt wciągająca. Zresztą jak już bym wybierał to chyba US bo PL to dzieci Neo, przekręty, chamstwo itp i wątpię, że się to zmieniło.

Dzięki za odp.

Czyli nie wiele. Jedynie te Diabelskie Katakumby coś ciekawego ale to chyba na high lvl co nie ? Ja wątpię, że wbiłbym taki.

であるSpidoo

Opublikowano

Słuchaj,na serverach typu s25 s26 niema przekrętów ponieważ ceny są niskie.Ja ci osobiscie polecam monolit,kupywalem duzo itemow za kamole ( ostatnio za 30 ,dalem max na handlu akceptowal,potem dalem reszte i dal mi item i to wiele razy tak mialem wiec na monolicie wg mnie jest male prawdobodobienstwo oszukania).Dzieci neo jest coraz mniej,dorastają ( xD ) czy coś :P.Mówie ci,jak szukasz dobrej zabawy to wracaj na pla lub jakiś priv typu:Tiveria,Imetin ( polecam obydwa <3).

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

Nowości co podały up'y :)

Inflacja jest niesamowita, choć w ostatnich miesiącach się zmniejszyła, ale jak grałem w wakacje to 1 kamyk duchowy chodził 1kkk+, yangi straciły swoją wartość.

Wydaje mi się że dzieci jest jeszcze więcej niż dotychczas.

Jeżeli poszukujesz serwerów bez noobów i dzieci to zapraszam na metin2.sg :)

http://www.mpcforum....tin2-singapore/

1356721310-U739101.png

Opublikowano

In english :O

wiesiekex a macie jakąś tam ekipę PL ?

Kurde ta inflacja to jest masakra jak ja grałem tego nie było.

Dodali nowe zbroje i bronie ...

Jakie ?

であるSpidoo

Opublikowano

Ktoś tam up się pomylił bo dzieci i botków nie brakuję :D Też polecam Sg lub s25/6 bo w miarę dobre ceny, na Sg jest po angielsku wszystko ale na modzie wszystkie itemki masz po polsku :P W którymś poradniku znalazłem również tłumaczenie wszystkich KU, nie gram tylko dlatego na Sg bo mi się Metin narazię znudził.

kuzyk2.png
Opublikowano

Botów ehh... no może jest mniej ale jak ja grałem na s26 to tak w m2 po kolei na botach ^^ Zmieniło się to: Diabelskie Katakumby i to co up'y napisali.

1329576882-U346826.png

Create by Marselo

Opublikowano

miecz syriusza, dzwonek, wachlarz i łuk na 80lvl

aha, czyli to co od dawna jest na koreańskich i japońskich serwach, dzięki za info

... na Sg jest po angielsku wszystko ale na modzie wszystkie itemki masz po polsku :P W którymś poradniku znalazłem również tłumaczenie wszystkich KU ...

język to nie problem

であるSpidoo

Opublikowano

Wiem, ale ogólnie chyba w ogóle nie zagram. Tą grę znam prawie na pamięć. Przekonałbym się może jak bym miał jeszcze kompanów ale obecnie nie mam. Na razie nie ma MMO, które sprostało by moim wymaganiom <_<

であるSpidoo

Opublikowano

Diabelskie katakumby,dziki wojenne itp ,dużo dobrych eventów typu:drop szkat blasku,skrzynie amora ( <3),mniej botów i mniej dzieci.Osoboscie polecam ci server s26 ,s25 ,s2 lub monolit.Najmniej dzieci i dobre ceny ( oprócz feniksa ( s2 ) tam dosyc drogo jest ).

Wracaj do metka oplaca sie pograc 4 fun : ).

Mniej botów? Zależy jaki serwer...

Opublikowano

Opiszę Ci to tak : na PL na starych serwerach, tzn. -20, nie opłaca się zaczynać jeśli chcesz coś osiągnąć wielkiego. Większość skończyła tam grę i oddaje biologa żeby sprzedać na allegro. Jeśli masz zamiar już zaczynać to tylko s25/26, bo tam jest najwięcej ludzi i najmniejsze ceny.

Opublikowano

Niech zrobią metin3 bo dla mnie nie warto grać już tym bardziej, że już się dużo nagrałem.

であるSpidoo

Opublikowano

Metin3 nigdy nie wyjdzie, co najwyżej nowe serwera, s27 itd.

Jeśli chcesz inne MMO to Diablo III <3 (jak wyjdzie)

Skąd wiesz ? Kiedyś może zrobią :) (wątpię ale ....)

Diablo 3 hymm, może być ciekawe.

Z podobnych do metina to tylko dekaron, przypadł mi do gustu jeszcze knight online ale reszta masakra...

ale nie off-topujmy temat chyba można zamknąć bo wszystko zostało napisane

であるSpidoo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...