Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 3150IP

Gość Equ.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 3150 IP

Zależy mi na: Ostrym damagu, ale żeby też przetrwał, czyli.. offtank. Może być też jakiś papier, ale z kolosalnym damagem.

Preferuję: GP, Irelie, Renektona. Takie lubie postacie.

Opublikowano

Ja proponuje Katarine ale nie wiem czy CI się spodoba :D

Pomogłem daj + ...

Proszę o zdjęcie mi trochę % ...

Opublikowano

Udyr, przetrwa wiele jeśli nie wszystko, a dzieki przelicznikowi na Q dmg ma ogromne

deidara2.png

Opublikowano

@UP może zauważyłeś że posiada 3150 IP , a o ile się nie mylę to Lee Sin jest za 6300(i w rotacji)

@Topic Ja bym ci polecił Shaco. Można budować pod AD i AP (osobiście wolę AD) , a dmg ma w chu*.

Opublikowano

mam Talona :D Mówie 3,1k. Dodam, że za tą kaskę mam Xina, Twitcha, Shaco, Akali, Lux

Opublikowano

Papierowe postacie z kolosalnym dmg: Anivia - papier straszny, ma bardzo duze dmg ale trzeba pierw przeciwnika zamrozic zeby zrobic jakis dmg, jej kulka Q wolno leci, E dosc maly zasieg, ulti bierze duzo many, brak jakiegokolwiek escape systemu, scianke przeleca flashem, albo obiegna i anivia i tak jest w dupie. Nie polecam

Kassadin? - ostatnia gra 37/6/6 ( nie, nie na botach :D ). Swietnie ulti, zawsze uciekniesz, ma ogromnego bursta z Q i E, nastackowane ulti potrafi walnac i 600 dmg (w mid game), w late nastackowane na maxa z dobrym feedem i 2000+. Na poczatku moga byc problemy z mana, no i najwiekszy minusy kassadina to jego slaba farma w early ze wzgledu na ataki melee. Tak to kozak.

Opublikowano

Kassadin - niszczy większość ap midów, łatwo wycarrować grę.

Shen - po buffie jeden z najlepszych solo toperów, dobry dmg i wytrzymałość.

Opublikowano

WW chory sustain i dmg

Nasus jesli umiesz stackowac Q to ta postac umie zignorowac wiekszosc przeciwnikow robiac kolosalny dmg (jest to takze dobra kontra na ad carry)

Garen dobry dmg dobry sustain na lini ,na early powinien znisczyc topa ,ale na late jak sie nie sfarmi to troche useless

Opublikowano

No to pomyśle nad Kassadinem i Shenem. Jakieś + i - od innych użytkowników?

Opublikowano

Może Pantheon? Świetny solo top :) dużo ciepnie i dużo wytrzyma na odpowiednim buildzie

jeszcze Xin by się nadał :P (xina akurat możesz pod junglę i pod świetnego dps'a)

@UP shen moim zdaniem tank a nie siekacz

9tlt12.jpg
Opublikowano

za 3150 najlepsi offtancy to olaf i pantheon. olaf ma wkurzajace skille a pantheon bardzo dobry solo toper w early rozwali kazdego

• 3 tygodnie później...
Gość Menesterowy
Opublikowano

Temat jest niekaktywny od ponad 7 dni.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...