Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Hacker ale skąd on to ma ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj spotkałem się z kolesiem z królestwa Jinno A ja jestem z (Chunjo) i sksułem mu metina 45lv na pustyni.

On tego metina bił na hackach bo było widać i jak go rozwaliłem to pokazał mi na handlu 128ogonów węża bez + i 22 ogony węża z +

Z kąd on to ma ? Jest jakiś hack aby szybciej dropić czy coś ? A wczoraj miał 10 zwykłych ogonów i 2 z + a dzisiaj taki wynik ? W tak niewiele czasu ?

Z góry dzięki.

P.S

On ma 34 lvl Body

Opublikowano

Nie ma żadnego hacka na zwiększenie drop'a itemków z metinów/mobów -z tego wynika że mu poleciało 20 ogonów z + w 1 dzień wydaje mi się ze nie ma nic w tym specjalnego,z tego co pamietam te ogonki z + ładnie leciały z tych grupek gdzie jest zawiadaka (czy jak mu tam) itd,jak gościu miał rękawice z IS i od rana do wieczora wali metki na pustyni to taki drop mozna uzyskać,a po drugie wiesz,,chwalić się to może każdy że mu wyleciało 5 x duchowych z bossa itd :)

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

tylko że on mi to pokazał na handlu xD

Ale wiem że metka to ubijał w pare sek a nie miał boja. Jak ?

Metin 45lvl w około 30 sekund bez bojowca o.O

Opublikowano

Mogłeś nagrac filmik jak bez boja walił metki :) może to Harry Poter <lol> :D

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

kolo miał fms śr 50 aura P i pizgał bez kryta po 1k ^^

a te itemki mógł dropić cały tydzień, a pokazać Ci dziś. 0.0

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

po prostu miał pro eq , mógł mieć również rękawice złodzieja i is i mu tak leciało...

co w tym dziwnego? : :huh:

Opublikowano

Jest prawdopodobne , że no-life'ił w metina , ubijając metki cienia ...

Lecz to co moim zdaniem jest jeszcze bardziej prawdopodobne , używał Kamermod'a , a kamermod ma możliwość DH . :)

Ave. ;]

Opublikowano

może ci pokazał część ,a na drugi dzień pokazał 2 część < np. mam 10kd pisze do typa e patrz <pokazuje 2> na next dzień pisze e patrz <pokazuje 10>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...