Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Good-Games.MC 20 slotów [DEDYK][SURVIVAL][NO-PREMIUM][NO-WL]

Mathiss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli dobrze rozczytałem są działki na survivalu / rpg tak?

Jeśli tak to śmieszna sprawa.

Serwer ma fajną prezentacje, ale jest niedopracowany.

Na spawnie jest pvp, zamek jest skopiowany z save czyli to nie jest ich twórczość, opis też jest skopiowany z google widać to po podgrubieniu tekstu w niektórych miejscach.

NIe polecam!

Opublikowano

PvP już off a prezke pisałem całą sam kolego :) A Admin też ma swoje życie a nie tylko siedzieć ciągle na MC,20 min przerwy się chyba należy :P

Zapraszam na serwer!

Opublikowano

Bardzo słaby serwer. Po tym jak napisałem całemu właścicielowi czego mu brakuje zostałem zbanowany, oczywiście wszedłem na innym nicku... To jest serwer FB tylko na survival modzie. 0 własnych pomysłów. Działki mają szerokość 25x25? Śmiech na sali. Na żadnej działce nie ma NIC!!! Co maja ludzie budować na 25 kratkach??? Chyba wille z basenem, ale z czego? Las - wchodzisz i zdychasz bo sa lagi i cie ktos zabije zanim zareagujesz, kopalniqa - to samo. Nether - wchodzisz i zabija cie stado wściekłych pigmenów.

SERWER DNO, stawiam że padnie za kilka dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...