Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomoc]Jak dobrze DPSować warriorem

electro;p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram na serwerze prywatnym [patch 3.3.5a] od 2-3 miesięcy. Pro w tą gre nie jestem ale jakoś udało mi się wbić 80 lvl i zdobyć jakieś eq [3500 GS szału nie ma]. Gram warriorem i chce zbudować go na ogarniętego DPSa. I tu moje pytanie jakiej stance do tego używać ile powinienem mieć strength i jakich skilli po kolei używać aby wyciągnąć jak największy DPS[talenty w fury już włożone]. Piszę ten temat ponieważ na rajdach mam tylko 5-10% z wszystkich zadanych obrażeń i trochę mnie to irytuje ponieważ zazwyczaj inni DPSi nie mają dużo więcej GS a czasami nawet dużo mniej a zadają po 30% obrażeń ;/. Z góry dziękuje za odpowiedzi ;D.

Opublikowano

Ehh. grasz os 2-3 miesięcy? Ja po roku dopiero ogarnąłem jak dps wycisnąć, lecz wtedy nie byłem jak ty spamerem i nie spamiłem na forum.

Zastanów się sam w jakim stance bić, oczywiście że w berserker i nie pakuj w str tylko arp.

Opublikowano

Ehh. grasz os 2-3 miesięcy? Ja po roku dopiero ogarnąłem jak dps wycisnąć, lecz wtedy nie byłem jak ty spamerem i nie spamiłem na forum.

Zastanów się sam w jakim stance bić, oczywiście że w berserker i nie pakuj w str tylko arp.

Heh nie uważam się za spamera i nie spamie na forum [czego nie można powiedzieć o twoim poście -,-]. A co do tematu to spodziewałem się innej odpowiedzi. Wiem, że aby wycisnąć ten DPS trzeba sporo czasu ale ja chciałbym maksymalnie skrócić ten czas aby nie mówili na mnie na koniec rajdu że nie ogarniam ;/. Naprawdę proszę o odpowiedź na moje pytanie naprawdę doświadczonego gracza który popyla już warkiem kilkanaście miesięcy lub zna się na tym. Oczywiście dam lubie to i będe bardzo wdzięczny.

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=_Ly0kzMaHCw

W filmiku masz opis rotacji, talenty, glyphy. Na PW wyśle Ci poradniki. Nie mogę tutaj napisać ze względu na regulamin -.-

Opublikowano

poszukaj konkretnego poradnika z retaila elitist jerks albo mmo-champion bo te wypociny na yt to czesto ludzie,ktorzy ledwo potrafia grac, a i sama postac nie jest prosta do opanowania na podstawie krotkiego filmiku na yt. Nerv234 olej kompletnie bo widze, ze nie ma pojecia o czym mowi. Jak znajdziesz poradnik skup sie poczatkowo na soft arp capie bo arp poczatkowo nie bedzie dawal takiego bonusu jak powyzej 1000. dopiero z odpowiednim gearem z raidow skup sie na hard cap czyli 1400 arp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...