Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] CPT. Souza

McGotyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam takie pytanie. Mój stan gotówkowy w Combat Arms wynosi 32 Tysiące. Czy opłaca mi się kupować na poziome MSG 2 Kupować go z Remote Greanade? W czasie gdy kupię tego Speca to chciałbym grać na QR. Doradzi mi ktoś?:) Dziękuję i pozdrawiam McGotyk.

MrGotyk.png
Opublikowano

Szkoda ze nie mozesz kupic miniguna bys nim koxił na nowym FT i bys duzo expa zbierał.

Moim zdaniem nie warto kupywac go tylko dla remote szkoda kasy

@down zauważyłeś jaki on ma lvl?-.-

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

kup sobie speca za gp i dokup za 4k NX m32 albo cry more i na QR duzo expa i gp .. zwróci ci sie w ciągu miecha z +++ jeżeli bedziesz grał z passami

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

Nie warto kupować speca, jeśli możesz za GPki dokupić do niego tylko Remote Grenade, jak już chcesz grać QR, to kup sobie plecak 3 slotowy za GP (jeśli jesteś w jakimś klanie), jeśli nie, to kup jakieś MG, miny i RPG, chociaż według mnie teraz bardziej opłaca się grać nowy FT, na Extreme z dobrym teamem grę można skończyć szybciej niż QR, po zatym nie jest tak monotonny.

Opublikowano

yyyy helow ... wszystko co jest powtarzane kilka krotnie i jest to walka z npc .. jest monotonna ... nie trawie ft ... ani do expa ani dla przyjemności ... To co pisałem u góry jest dla mnie nr first

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

Dziękuję Bardzo za odpowiedzi. Na razie powstrzymię się od zakupu CPT. Souza. Temat do zamknięcia.

MrGotyk.png
Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Temat do zamknięcia.

EOT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...