Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomoc] co zrobić na red famasa?

n3vaeh473

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. chciałem zapytać czy wiecie może jak zyskać red famasa i tą broń na medic'a, nie pamiętam jak się nazywa :D kolega ma takie bronie na swoim koncie, grałem tam i powiedział, że inny kolega mu to zrobił za darmo, tak samo dzisiaj rozmawiałem z jakimś typem i powiedział, że gra w WR, że ma te bronie, ja spytałem skąd to on, że zrobił na Gamersfirst, spytałem czy mi zrobi, podałem hasło i login do innego konta i powiedział, że nie da rady, bo nie ma e-mail'a, a przecież nie dam mu, bo wtedy może zmienić mi hasło na WR i nie będę miał już konta, weszłem tam na strone i szukałem, nie ma nic takiego ;x inni ludzie, z którymi gram też mają takie 'hacki' i nie iwem jak to zrobić, jeżeli ktoś się orientuje w tym to proszę mi napisać co mam zrobić, żeby mieć te dwie bronie, chciałem zaznaczyć, że do konta na którym gram mam e-mail'a, hasło, itp... bardzo proszę o pomoc, będzie plus! :)

Opublikowano

No na warrock.net sie zalogować wejść w reedeme code i tam w ten pierwszy z 3 kliknij i tam wpisz... :)

18706.png

47991.png

47954.png

15091.gif

Jak Pomogłem Daj Like.

Opublikowano

To znaczy że te kody już wyszły

... I nic nie dostaniesz za nie ... wcześniej dostawało się za to red famasa lub mp7 (cheatach) Ale jednak już te kody wygasły...I nie znajdziesz przynajmniej teraz...:(

18706.png

47991.png

47954.png

15091.gif

Jak Pomogłem Daj Like.

Opublikowano

To znaczy że te kody już wyszły

... I nic nie dostaniesz za nie ... wcześniej dostawało się za to red famasa lub mp7 (cheatach) Ale jednak już te kody wygasły...I nie znajdziesz przynajmniej teraz... :(

kur** ;x jaka lipa :X dobra dzięki za pomoc, i tak like będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...