Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info] coś sie zmieniło?

BrakNickó

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już całkiem długo jest odpoczynek od KBota...

Odpalasz wchodzisz do KBotCC rejestrujesz się na jabberze, potem podajesz tam dane do swojego konta jabber, podajesz passy do konta Do i grasz ;d

Opublikowano

Teraz każdy dostaje 20 K uridiuma na start i leonek jest po 15 K weszło to przedwczoraj jak otwarli czechy. Temat do zamknięcia.

bugpointblack.png

Opublikowano

+ nie ma kilku statków ;)

a w poniedziałek kontrola kont ^^ BA napisał mi oO

Zaczynacie mnie wnerwiać tymi postami. Niby wszystko wiecie , najlepiej i wszędzie ,zawsze konto z paroma postami mówią że mają wtyki , gadają z BA , CM, admami , a prawa taka że gówno wiecie ! Nie będzie żadnej kontroli , człowieku generał na tym serwerze ma 14 lvl , Golca , 0 PP , 4 flaxy , a całe prawie TOP lata lenovami. Więc jaką wy tu kontrole chcecie ....

Opublikowano

Zaczynacie mnie wnerwiać tymi postami. Niby wszystko wiecie , najlepiej i wszędzie ,zawsze konto z paroma postami mówią że mają wtyki , gadają z BA , CM, admami , a prawa taka że gówno wiecie ! Nie będzie żadnej kontroli , człowieku generał na tym serwerze ma 14 lvl , Golca , 0 PP , 4 flaxy , a całe prawie TOP lata lenovami. Więc jaką wy tu kontrole chcecie ....

"(mój nick): optam se v pondeli :D "

Opublikowano

Szkoda ze tylko na cz3 to jest chociaz jeśli podniesli cene leona to pewnie i golca podniosą i dzieci które grac nie umieją będą musiały dłuzej bocic :D

PS. wiecie czy tylko leona podnieśli czy coś jeszcze?

Opublikowano

Szkoda ze tylko na cz3 to jest chociaz jeśli podniesli cene leona to pewnie i golca podniosą i dzieci które grac nie umieją będą musiały dłuzej bocic :D

PS. wiecie czy tylko leona podnieśli czy coś jeszcze?

OMG !?!?! TY KUPUJESZ GOLCA ZA URI ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...