Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy

superingognito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W grze nie wyciszyłeś? W Win7 (nie powiem dokładnie bo sam korzystam z linuxa) po prawej na dole masz głośniczek i tam masz wybór głośności dla poszczególnych aplikacji, sprawdź czy minecraft nie jest tam wyciszony.

"Wiesz skąd pochodzę? (skąd?) Ze stada czarnych owiec..."

65108088483915194916.png

Opublikowano

W grze nie wyciszyłeś? W Win7 (nie powiem dokładnie bo sam korzystam z linuxa) po prawej na dole masz głośniczek i tam masz wybór głośności dla poszczególnych

[/font]aplikacji

, sprawdź czy minecraft nie jest tam wyciszony.

]

Ja mam Windows XP więc jest inaczej.

Opublikowano

musisz pobrać z googli cały folder .minecraft albo resources ponieważ tam są dźwięki z gry pamiętaj żeby ten folder był pod twoją wersję

mg7k04q.jpg

Opublikowano

To sprawdź czy wszystkie pliki są na swoim miejscu, jeśli nie to pobierz inną wersję gry i twój problem sam się rozwiąże.

OndteAw.png

Opublikowano

Zaktualizuj kartę , sprawdź czy tylko w minecrafcie nie masz głosu , usuń wszystko dot. minecrafta .

Opublikowano

tylko w Minecraft nie mam dźwięku a np. Counter-Strike 1.6 jest normalnie w innych grach tez tylko w tym Minecraft'cie.

@edit

Z aktualizowałem sterowniki do karty dźwiękowej i nie działa

Opublikowano

sprawdzałeś głośność ? Głośniki słuchawki czy co tam masz ?

Pomogłem daj + ...

Proszę o zdjęcie mi trochę % ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...