Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Turoriol] Troszkę krótsza captcha

ЯevoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miało być TuToriol , literówka xDD

Przedstawię wam mały sposobik na troszeczkę skrócenie naszego kodu - a przynajmniej o jeden człon. Wyglądą nasza captcha mniej więcej tak:

a5dz47.jpg

1. Człon naszego kodu który nei zawiera znaków(tj. przecinek , kropka ....) zastępujemy znakiem x. Po prostu dajemy x

2. Przepisujemy drugą cześc członu normalnie.

W tym przypadku wygląda to tak :

x Sampson,

Uwagi: Jest to mały sposób. Oczywiscie jest dużo większy , wystarczy wpisać pare znaków i po kapczy , ale niestety nie mogę się z nim wami podzielić.

Opublikowano

W tym przypadku wygląda to tak :

x Sampson,

Uwagi: Jest to mały sposób. Oczywiscie jest dużo większy , wystarczy wpisać pare znaków i po kapczy , ale niestety nie mogę się z nim wami podzielić.

To sie podziel a to co ty w tym tucie zamieszczasz to jest stare jak świat... na stronie captchatrader.com też to działa. Ale może się przyda.

P.S. Kolejny skąpiec jak NoobKillerPL, Pozdro.

Opublikowano

Ta wbicie na kapcze tradera i przy ern credits wpisywać byle jaki ciąg liter działa w 9/10 przypadków zazwyczaj 10/10 :) darmowe kredki bez wysiłku :D tylko szkoda że czekac trzeba

Nie cwaniaku , nie działa.

Zresztą , chciałem się podzielić bo może ktoś tego nie zna. Poza tym napisałem wyraźnie : Troszkę krótsza captcha , a nie nie wpisuje całej Captchy. Widać odrazu znawcy kapcz przybyli...

Opublikowano

Oczywiscie jest dużo większy , wystarczy wpisać pare znaków i po kapczy , ale niestety nie mogę się z nim wami podzielić.

Tzn. jaki? Wpisujesz parę znaków i już Ci się captcha nie pojawia czy jak? o.O

sygnaturakill.png
Opublikowano

Fajne, ale i tak wole captchatrader.

P.S. Kolejny skąpiec jak NoobKillerPL, Pozdro.

Oh, a ty mistrzu tak wiele dla forum zrobiłeś.

Dostaliście bug na kredki to wam mało, bo buga na flaxy nie...

Co za debilny kraj :(

Opublikowano

Fajne, ale i tak wole captchatrader.

Oh, a ty mistrzu tak wiele dla forum zrobiłeś.

Dostaliście bug na kredki to wam mało, bo buga na flaxy nie...

Co za debilny kraj :(

Ty znasz 10000 bugów ja 14 więc, wiesz i co to za pojebany kucyk na twojej sygnaturce ?

Opublikowano

Wpisujesz parę znaków i po pojedynczej captchy...

Później też wyskakuje...

Tak około 2-3 znaki i po jednej kapczy. Oczywiscie naturalnie pozniej wyskakuj tez , to dziala tylko na to zeby byla kroszta a nie zeby wg. jej nie było :)

Opublikowano

Nie trzeba X wpisywać.

Ty znasz 10000 bugów ja 14 więc, wiesz i co to za pojebany kucyk na twojej sygnaturce ?

Haha, nie rób sobie żartów, a kucyki są zajebiste. Ty nie.

Opublikowano

@up zauważ kamilex że jak ktoś podaje bugi to zwykle po kilku tygodniach już ich nie ma ;p Dlatego każdy zna jakiegoś fajnego buga, nawet ja, ale nie chce podawać bo sam na tym korzysta. A noob nie ma sygnaturki ;p

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Nie cwaniaku , nie działa.

Zresztą , chciałem się podzielić bo może ktoś tego nie zna. Poza tym napisałem wyraźnie : Troszkę krótsza captcha , a nie nie wpisuje całej Captchy. Widać odrazu znawcy kapcz przybyli...

Rozwalasz mnie masz przykład ja wpisywałem ciagle cos w stylu sdfasfgsafsadf safsadf i zobacz wszystko zaliczyło cud!:O

http://c.wrzuta.pl/wi16707/f367886e001fe6804f3fa725/bez_tytulu

Opublikowano

Rozwalasz mnie masz przykład ja wpisywałem ciagle cos w stylu sdfasfgsafsadf safsadf i zobacz wszystko zaliczyło cud! :O

http://c.wrzuta.pl/wi16707/f367886e001fe6804f3fa725/bez_tytulu

A póżniej nie zdziw się , jak w do wyskoczy ci taka captcha i captch trader ci 2h ją przepisywać będzie.

Opublikowano

Nie trzeba X wpisywać.

Haha, nie rób sobie żartów, a kucyki są zajebiste. Ty nie.

I kto to mówi Pojeb z kucykiem rozumiem że jesteś dziewczynką czy obojniakiem :P

Kucyki są dla dziewczyn pojebie...

P.S. To dlatego, że jesteś tak n00bowaty mówią na cb n00bkiller?

P.S. 2 Obawiam się, że tego buga usunął :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...