Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem! ważne! Pytanie do administracji!

xxxRiPulxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego temat Poszukuję / zostanę Administratorem/moderatorem nie jest podpięty na głównej stronie forum minecraft? albo jeśli jest to dlaczego ja go nie widzę? hmyy...? po za tym dlaczego jeśli jest Prezentacja serwera nie można podawać linku do forum danego serwera, to jest jeden z wielu problemów prawdę mówiąc, nie wiem czy inni użytkownicy się ze mną zgodzą ale mnie to gryzie!

Opublikowano

Znajdziesz ten temat w temacie "Lista najważniejszych tematów w dziale", nie ma potrzeby specjalnie go podpinać.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

po za tym dlaczego jeśli jest Prezentacja serwera nie można podawać linku do forum danego serwera,

bo na serwerze się gra, a nie pisze.

@down

Od czasu do czasu, tak ;)

Admin Cienia
Opublikowano

Dlaczego temat Poszukuję / zostanę Administratorem/moderatorem nie jest podpięty na głównej stronie forum minecraft?

Ponieważ odnośnik do niego znajduję się w liście najistotniejszych tematów w dziale oraz w regulaminie lokalnym.

Oba wymienione są podpięte oraz łatwo dostępne.

po za tym dlaczego jeśli jest Prezentacja serwera nie można podawać linku do forum danego serwera

Dlatego, że na mpc obowiązuje zakaz promowania innych for.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...