Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPCforum pyta - czyli wymyśl swój dział!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Już lece kupywać AC...

Przypominam że warto poprać LOTRO ;).

Popieram dragon nest fajna giercoka

Robienie działu dla haxball omf..

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Troy-Online-logo.jpg

OPIS:

Troy Online od studia ALT1 to kolejny news na rynku. Jaka jest przedstawiona fabuła w tej historii? Opowiadamy się po jednej z dwóch stron – Grecji, bądź Troji. Apollo, bóg słońca nie mógł się pogodzić z przegraną Troji i dał im jeszcze jedną szansę, tym samym zmartwychwstając całą armię. Potem pojawił się spór między bogami i Zeus zdecydował zesłać wielką armię, aby rozstrzygnąć ten spór pomiędzy dwiema frakcjami. Standardowo weźmiemy udział w wielu questach, które w przeważającej ilości polegają na zabiciu kilku potworów. Wielkim atutem gry jest masowe PvP pomiędzy Grecją i Troją. Na kilku arenach obie frakcje mierzą się ze sobą i rywalizują.

Oprawia audiowizualna nie jest najwyższych lotów. Postacie są szpetne, tak samo jak otoczenie. Do tego muzyka, która praktycznie w ogóle nie istnieje – nie zwraca się na nią uwagi. Całość prezentuje się jako naprawdę potężny średniak wśród wielu, o wiele lepszych produkcji MMORPG.

GP:

SS:

TroyOnline-Launch.jpg

TroyOnline-Launch.jpg

44.jpg

troy_online_battlefield.jpg

103.jpg

NIE MA

Opublikowano

LOGO%20SETTLERS.png

Wprowadzenie

Seria Settlers to bardzo popularna gra strategiczna która potrafi pochłonąć gracza na wiele godzin w swoim bajkowym świecie.

W tej chwili Ubisoft wydał 8 części tej gry :

- Settlers

- Settlers II

- Settlers II 3D

- Settlers III

- Settlers IV

- Settlers V

- Settlers V DLC

- Settlers V Legendy DLC

- Settlers VI

- Settlers VI Wschodnie Królestwa

- Settlers Narodziny Kultur

- Settlers VII Droga Do Królestwa.

- Settlers Online -> Opis gry :

Najnowsza gra z serii Settlers, zespół Ubisoft zdecydował o tym że wyda grę na przeglądarkę, niedawno rozpoczęły się beta testy do tej gry, plusem tej gry jest to że mamy do dyspozycji język Polski, jeszcze w fazie BETA ! Gra nieco różni się fabułą od pozostałych gier z serii, jest podobna do gry "Plemiona" lecz posiada o wiele lepszy silnik graficzny oparty na środowisku Adobe Air, podobieństwem jest sposób rozgrywki ; dostajemy kawałek mapy i się budujemy, zdobywamy poziomy, niszczymy bandytów, wykonujemy misje ( Jest dostępna kampania !) Wielkim minusem gry jest to że będzie w części płatna, np : Będzie trzeba płacić za dodatkowe pozwolenia na budynki ( Standardowo 80 na mape)...

Możliwości

Każda z tych gier ma inną fabułę, lecz system gry pozostaje ten sam. Mamy wiele możliwości w tych grach, możemy rozkoszować się rozwiniętym i bogatym systemem budowania i produkcji, który bazuje na najlepszych tradycjach klasycznych rozgrywek The Settlers.

Możemy także zbudować królestwo z ufortyfikowanymi miastami i małymi wioskami, gdzie nasi Osadnicy wytworzą dla nas różnorodne towary.

Rozszerzajmy swoje włości - wioska za wioską, łan za łanem.

Doskonalmy swoje dzieło, dostrajając łańcuchy produkcyjne i system transportu.

Wybierzmy swoją drogę spośród 3 możliwości, z których każda może doprowadzić nas do zwycięstwa :

Twórzmy silne armie i pokonujmy przeciwników, niszcząc ich siłę militarną.

Powiększajmy swoje wpływy w klasztorach, aby mieć dostęp do najciekawszych technologii.

Zajmijmy najatrakcyjniejsze szlaki handlowe, aby zostać najbogatszym graczem na mapie.

Tryby Gry

Kampania dla pojedynczego gracza : W każdej części gry znajdziemy kampanię lub misje które możemy wykonać aby ukończyć grę.

Potyczka : Te mapy rozgrywane są samodzielnie przeciwko adwersarzowi sterowanemu przez komputer. Potyczki pozwalają prowadzić rozgrywkę we własnym tempie i poznawać różne strategie. Mogą być zapisywane i wczytywane później, aby gracze z ograniczoną ilością wolnego czasu również mieli szansę ukończyć zabawę.

Wolna Budowa : Jak sama nazwa wskazuje możemy budować bez ograniczeń, mamy nieskończoność towarów oraz ziem, nikt nie przeszkadza nam w rozgrywce, nie ma wrogów na mapie.

Gra wieloosobowa : Rozgrywki tego rodzaju prowadzone są przez Internet, a przeciwnikami w nich są prawdziwi gracze (lub w kombinacji z graczami sterowanymi przez komputer). Rozgrywka prowadzona z innymi osobami gwarantuje prawdziwe wyzwania i oferuje możliwość wspólnej zabawy w gronie przyjaciół lub z nowymi znajomymi z całego świata. W wersji 7 w trybie Mp, statystyki rozgrywki są zapisywane na serverze a następnie z tych danych tworzy się lista najlepszych graczy na świecie która jest publikowana na oficjalnej stronie.

Video

Screenshot'y

62_3.jpg

settlers2ng.jpg

settlers7-4.jpg

screenshot_pc_the_settlers_7_paths_to_a_kingdom014.jpg

OndteAw.png
Opublikowano (edytowane)

A ja mam coś zupełnie z innej bajki - żeby wpaść w zimowy trans proponuje - Deluxe Ski Jump 4,3 lub i też 2.

http://www.fotosik.p...8037c38bf9.html

Nie wiem dokładnie gdzie t powinno być :/ może do innych gier/singleplayer :)

Ah zapomniałem o opisie : no to pisze :

Deluxe Ski Jump 4 to najnowsza wersja jednego z najpopularniejszych symulatorów skoków narciarskich. Gra charakteryzuje się wiernym odwzorowaniem praw fizyki, a także prostotą sterowania, dzięki czemu w domowym zaciszu będziemy mogli stać się profesjonalnym skoczkiem. Na stronie internetowej Deluxe Ski Jump znajduje się tabela rekordów ustanowionych przez graczy z różnych części świata.

No to tyle :)

można PW ? o paru zdaniach o tej gierce ...

Dodam , że grałem , gram i będę grać

Bardzo wciągająca Pozdro ;)

Edytowane przez Gooomeeez

Pomogłem daj + ...

Proszę o zdjęcie mi trochę % ...

Opublikowano

Co ja zrobię z drugim golden memberem...no dobra,tu jest moja propozycja:

Czy zauważyliście rosnącą popularność tematów o zarabianiu w internecie? No właśnie. Wiec proponuje taki dział.

Druga propozycja to pozycjonowanie. Moim zdaniem jest to nieodłączne od zarabiania w internecie a w Polsce nie ma porządnego forum o pozycjonowaniu (tym bardziej o zarabianiu).

Jako że to forum o hackach to działy te powinny zostać utrzymane w klimacie "black hat" czyli legalnie i uczciwie ale nie tylko :)

No i jako że mam trochę wiedzy w tym temacie to zgłaszam się na moderatora.

Pozdr

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano (edytowane)

Ja to mam dział!!!

Pamiętniki z gier!

Bd wyglądało to tak piszemy temat :

Temat: [Pamiętnik (nick kogoś)] (jakąś gra)

W pamiętniku możemy pisać jak nam się gra jaki mamy lv czy gra nam się podoba gra takie rzeczy.

Nie można pisać o życiu prywatnym.

Nie można krytykować bo to nie miłe tak np:

Lol weź kup sobie słownik pisać nie umniesz <----- Tak nie piszemy!!!!

Czyli jak np zacząć:

Kochany Pamiętniczku!

Drogi Pamiętniku!

i więcej pomysłów tym wasze pamiętniki bd COOL!

Dziękuje.

Edytowane przez MrPandaa
Opublikowano

Popieram:

- Star Wars: The Old Republic

- rFactor (przydała by się jeszcze jakaś ściagałka na forum)

- Grafika 3D

BTW. Głosujcie na Stalkera^^

Opublikowano (edytowane)

osu.png

Osu! jest rytmiczną grą wideo. Jest to gra podobna do Guitar Hero itp., ale jest na komputer oraz konsolę Nintendo DS.

Sama gra polega na klikaniu kółek, przeciąganiu sliderów oraz kręceniu spinnerów. Wydaje się to nudne i bezsensowne, ale jednak w połączeiu z muzyką staje się to całkiem ciekawe i można się przy tym bardzo dobrze bawić!

Oficialna Strona:

Tutorial

To jest ukryta treść, proszę

Mój Profil gram zaledwie 3 miesiące ;]

Cad0s-0.png

POlecam tą grę ;]

Edytowane przez Cad0s
Opublikowano

Popieram C9 (popatrzcie na gameplay'e gra naprawdę świetna :D), Eligium, Guild Wars 2 (jeżeli ktoś doda :D Ale jeszcze nie ma open bety)

Opublikowano

Loong Online od gamigo

Oczywiscie tez i Martial Empires

tu macie screeny z loong:

http://loong.gamigo.com/images/screenshots_big/024.jpg

http://loong.gamigo.com/images/screenshots_big/017.jpg

Tutaj Trailer:

Martial Empires jest podobne ale nie chce mi sie SS'ow szukac xD

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Opublikowano (edytowane)

Moja propozycja to NITRONIC RUSH

:) świetna gra.

nitronicrushlogo.png

Nitronic Rush w wersji 2011.12.12 wprowadza tzw. coolpady, który obniżają temperaturę naszego pojazdu i tym samym chronią nas przed przegrzaniem. Naprawiono także cały szereg błędów oraz udoskonalony dostępne trasy.

Nitronic Rush to ciekawa

gra wyścigowa , w której naszym głównym celem jest dojechanie do końca trasy w jednym kawałku. W trakcie jazdy będziemy używali różnorodnych power-upów takich jak: nitro, skrzydła, skoki. Zaleta tego tytułu jest bardzo szybka akcja oraz efektowna grafika.

Nitronic Rush to gra stworzona przez studentów DigiPen Institute of Technology. Jest to w w pewnym sensie hołd złożony symulatorom wyścigowym z lat 90-tych.Nitronic Rush w wersji 2011.12.12 wprowadza tzw. coolpady, które obniżają temperaturę naszego pojazdu i tym samym chronią nas przed przegrzaniem. Naprawiono także cały szereg błędów oraz udoskonalony dostępne trasy. Nitronic Rush to darmowa, bardzo efektowna samochodówka podrasowana futurystycznym klimatem.

Na czas rozgrywki przenosimy się do miasta przyszłości, w którym to przemierzając pomysłowo wykonane trasy, przyjdzie nam wziąć udział w dynamicznych wyścigach z czasem. Będzie tak, bowiem nie uświadczymy tu żadnego rodzaju przeciwników a rywalizacja polegać będzie wyłącznie na próbie pokonania ustalonych wcześniej rekordów. Podczas jazdy będziemy mogli wykonywać także karkołomne ewolucje, które w zależności od stopnia efektowności pozwolą zarobić nieco punktów. Nitronic Rush to program cechujący się dopracowaną grafiką 3D oraz dużą dynamiką rozgrywki co w połączeniu daje nam niezwykle atrakcyjny produkt.

Wymagania minimalne:

Procesor: Dual core

Pamięć RAM: 4GB

Karta graficzna: Brak danych

Wolne miejsce na dysku: 1GB

Karta dźwiękowa: Brak danych

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/vNuSvuzPL10" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

źródło www.instalki.pl www.idg.pl

Edytowane przez Scobany
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...