Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPCforum pyta - czyli wymyśl swój dział!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2Up

Seria Gothic została już dodana :)

Przeglądnij 2stronę...

Proszę o usunięcie jego posta.

W razie czego:

To jest ukryta treść, proszę

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Realms Online !

Strona Główna

Ogromny świat złożony z trzech potężnych terytoriów oraz świetna grafika 3D. Realms Online jest grą MMORPG stworzoną przez firmę NGN Studios. Realms Online przez lata obecności na rynku zdobyła sobie przychylność graczy, dlatego dzisiaj można toczyć rozgrywkę aż na czterech serwerach.Realms Online ma wiele cech wspólnych z grą Dark Age of Camelot. Wykorzystano w obu produkcjach ten sam silnik.

W Realms Online konkurują między sobą przedstawiciele trzech krain:

Alsuis

Ignis

Syrtis

Każdy ze światów funkcjonuje w charakterystycznych dla siebie warunkach terenowych i klimatycznych (lasy, góry, pustkowia). Na terytorium każdej z krain zamieszkują przedstawiciele trzech ras. Jak na obecne standardy niewielkie są możliwości customizacji wyglądu postaci. Mamy tylko kilka elementów/cech wyglądu, które możemy wybrać i zmodyfikować.

Aby początkującym graczom ułatwić start w Realms Online, rozpoczynają oni w bardzo spokojnym zakątku krainy. Tutaj mają możliwość zapoznania się z najważniejszymi funkcjami gry przechodząc tzw. tutorial.

screenshot_12_lr.jpg

screenshot_13_lr.jpg

VIDEO

Edytowane przez Lajek

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

lol? a czym są ścierwojady, orki, krwiopijce? a kim są w G1 postacie typu MPC, Lee, Milten?

NPC, tylko że na multiplayerze tego nie ma

Gothic - nie

Sudden Attack - Tak

Opublikowano

Wiem, że te kolorowe posty są lepiej widoczne, więc mam pomarańcz

:)

Głównie mi chodzi o dział:

Windows

Krótki opis:

Dotyczyłby on wszystkiego związanego z tym systemem.

Z poddziałami np.:

Windows 7

Windows XP

Windows Vista

Windows 8

itd.

Można by było się zapytać o pomoc w razie problemów np. zmiany rozdzielczości itd.

Heh, śmieszne.

Opublikowano

Wiem, że te kolorowe posty są lepiej widoczne, więc mam pomarańcz

:)

Głównie mi chodzi o dział:

Windows

Krótki opis:

Dotyczyłby on wszystkiego związanego z tym systemem.

Z poddziałami np.:

Windows 7

Windows XP

Windows Vista

Windows 8

itd.

Można by było się zapytać o pomoc w razie problemów np. zmiany rozdzielczości itd.

dział komputery wystarczy w pogaduszkach

Już lece AC kupywać zeby na MP pograc lol.. zjeb@ny pomysł

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Proponuje wprowadzić specjalny dział w pogaduszkach pod nazwą 'GIMBAZA'. W takim dziale nastolatkowie w wieku gimnazjanym mogliby zapytać o to czy dane buty są fajne, porozmawiać o tabace, zapytać o to, co zrobić by zdobyć dziewczynę, co jej kupić na prezent itp. Przy okazji taki dział oczysciłby pogaduszki z gówna.

Opublikowano

Proponuje wprowadzić specjalny dział w pogaduszkach pod nazwą 'GIMBAZA'. W takim dziale nastolatkowie w wieku gimnazjanym mogliby zapytać o to czy dane buty są fajne, porozmawiać o tabace, zapytać o to, co zrobić by zdobyć dziewczynę, co jej kupić na prezent itp. Przy okazji taki dział oczysciłby pogaduszki z gówna.

Większośc użytkowników chodzi do gimnazjum pogaduszki to pogaduszki można rozmawiać prawie o wszystkim -.-

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano (edytowane)

beztytuuaintrown.jpg

Saint row to gra podobna do GTA.

Są trzy części tej gry

- sain row 1

- sain row 2

- sain row 3 (the tried)

O grze

Gra jest na singleplayer jak i na multiplayer

W grze da się stworzyć własną postać i grać nią na MP

Można jeździć samolotami helikopterami motorami ...

Zdjęcia z gry :

saintsrow2.jpg

saintsrowv.jpg

saontyrow.jpg

Filmik :

Ps. Popieram "Counter Strike Global Offensive"

Edytowane przez Regman

Regmannn

Opublikowano

Większośc użytkowników chodzi do gimnazjum pogaduszki to pogaduszki można rozmawiać prawie o wszystkim -.-

moderatorzy jednak zamykają tematy, powód ' to nie samosia'

Opublikowano

Jak najbardziej jestem za: COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE i BRICK FORCE. Bardziej za tym pierwszym :P Ale drugie też fajne.

hollssygna.png

Opublikowano

Popieram Eligum.

Bez sensu Gothic, bo to żaden multi tak naprawdę, a autorzy porzucili projekt. Tak samo WWE '12 - głupotą jest robić dział dla gry jedynie na konsole, o której można rozmawiać przecież w konsolach. Tak samo TES Skyrim - nie ma multiplayer'a, można o nim pisać w Single Player. FIFA - to samo.

fs_overall.png

Opublikowano

Legend of Ares

Nie grałam i jakoś mam zamiar na nim grać, bo zapowiada się świetnie, a gdybym grała to bym robiła poradniki.

foto_the_legend_of_ares.jpg

Opis gry

The Legend of Ares - 3D MMO osadzony w średniowiecznym świecie fantasy, który obraca się wokół konfliktu pomiędzy dwoma narodami - Holy Empire oraz Religious Alliance. Gra oferuje wiele questów oraz intensywny system walki.

Wymagania sprzętowe The Legend of Ares

Pentium 4 1.4GHz, 256 MB RAM, Windows 98/2000/XP, 64MB akcelerator 3D

Producent:

MGame

Wydawca:

MGame

Status:

Anulowana

Data wydania:

N/A

Kategoria:

MMORPG - Fantasy

Rodzaj płatności:

F2P (darmowa)

Platformy:

PC

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Popieram wypowiedź Nn'a LOTRO

(Sam nie raz grałem w to , i powiem wam że to fajna gierka , polecam , oraz fajnie by było jak by dodali dział tej gry )

Opublikowano

Nie chce mi się czytać całego tematu, czy ta propozycja już jest. Jeżeli tak, to z całego serca popieram.

Otóż proponuję rozszerzenie niektórych działów o poddziały z tematyką stricte odnośnie programowania cheatów. Przydałoby się, żeby był tam konktetny moderator pilnujący porządku, żeby nie było spamu, czy noobów proszących o cheaty za free.

Dział byłby dla programistów, którzy chcą wymieniać się doświadczeniami, udostępniać swoje prace, by przetestowali je inni (tu mogli by przeciętni gracze skorzystać używając botów itp. ;))

Pomysł zaczerpnąłem z pewnego zagranicznego forum i jest to dla mnie coś wspaniałego, a myślę, że znaleźli by się inni chcący porozmawiać o programowaniu w ojczystym języku.

Na nagrodzie mi nie zależy, a dział szczególnie przydałby się w dziale Silkroad ;)

wiz_taxer.png
Opublikowano

było

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...