Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Komputer stacjonarny !

Łowca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Od razu przejde do tematu ..

Od wczoraj mam problemy z PC .. zaczelo sie jak go chciałem wylaczyc to

była ta Windowsowa AKTUALIZACJA po jakiejś nie całej 1h odpaliłem kompa, wszystko bylo ok.. ale przestal mi dzialac net wiedz dalem "Uruchom ponownie ", potem jak wlaczylem kompa to na samym poczatku jak sie pojawia ten Bios, dyski itp.. wszystko mi działa.. klawiatura,myszka kamerka wszystko sie swieci i działa.. po tym wyskakują mi możliwości wybrania w trybie awaryjnym itp.. ale nie dziala sprzęd .. klawiatura,myszka all.. jak by niebyly podłączone, i nie moge nic wybrac.. tam jest ze auto. samo sie wlaczy po 30s.. po 30s laduje sie Window potem jest czarny ekran i komputer głośniej buczy. jak by czytał jakas płytke DVD.. nastepnie na jakies 1-2 wyskakuje mi BLUE SCREEN i komputer się restartuje .. Chcialem isc do informatyka ale pierw wole popytac na forum niz wydac nie potrzebnie kase .. Prosze o pomoc bo potrzebuje komputer na jutro ! Lecą +LIKE+

+Starszy kolega z gry (informatyk) powiedzial ze mam przinstalowac od nowa windowsa i sterowniki.. jak myslicie to zadziala ?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

na pewno jak nie umiesz sobie w inny sposób poradzić

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zrobilem formata, zainstalowalem na nowo system itd .. a problem powraca, co jest do cholery ? ;(

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Za bardzo nie wiem. Gdy nie rozwiążesz tu problemu polecam ci na jakimś forum komputerowym. Gdy to też nie zadziała oddaj go do naprawy. Czy ty nie masz czasem nieregulaminowej sygnatury?

xtiger54.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...