Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto zagrać w Tibię?

xxLordZibixx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy pod jakim względem.Jak zarobkowym to tak.Jak umeisz grać to mozna ładnie zarabiać.Co do gry dla przyjemności to odradzam bo cię wciągnie.

Opublikowano

Tak jak czitek mówi chcesz zarobić to tak.. tworzysz np. Ots czy coś i zarabiasz.. :P a Grywalność słaba ale wciąga ;p

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nie dawno przestałem grać w metina i postanowiłem (w wolnym czasie) grać w tibie na ots , bardzo fajnie się gra polecam ci :P

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

Nie polecam ci chcesz być kolejnym dzieckiem Tibi ? Nudna gra. Grałem kiedyś w to I CIESZĘ SIĘ ,że mi komputer się zjarał bo po miesiącu pokonałem nałóg.

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Nie polecam ci chcesz być kolejnym dzieckiem Tibi ? Nudna gra. Grałem kiedyś w to I CIESZĘ SIĘ ,że mi komputer się zjarał bo po miesiącu pokonałem nałóg.

Mnie tam raczej gry nie wciągają , tak żeby być np. dzieckiem Tibii , Metina..

Opublikowano

szczerze ? tibia to jest chyba najbardziej rozbudowana gra w jaką grałem polecam jeżeli preferujesz w grach 2d ;]

!!STOP ACTA!!

Opublikowano

Moim zdaniem tak sam nie gram bo mi koledzy spierdo* Latwy zarobek jak jestes dobry w takie gry.

Gra uzaleznia niektorzy sie brzez to zabijaja z tego co slyszalem :D ... poje* dzieci ...

Opublikowano

Ja od 3tyg nie gram bo nie mam czasu i nie chcę mi się grać ale na forum zawsze będę pewnie zacznę grać moim sorkiem jak kupie kase i pacca to wtedy będę cisną po 8h dziennie :D Polecam gierkę jest tak wciągająca jak masz niezłe eq i kase że masakra :D

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Osobviscie gram ,z paccem,i expie tylko 1.5-2h dziennie,poprostu premium staminke wykorzystuje.

co do grywalnosci ,gra nadal jest popularna ,duzo ludzi w nia gra.

Niema juz takich tlokow jak kieysds ,da sie samemu ,spokojnie pograc.

Jezeli bedziesz gral z rozsadkiem to bedziesz zadowoloy z gry.

Polecam.

Btw Lepsze to niz metin i inne gry tupu NEO, w tibi jest duzo brazoli ,al nawet polakow -dzieci ,ktore niepotrafia sie poslugiwac jezykiem,ale poziom tej gry jak graczy jest nadal wyzszy.

Opublikowano

Nie warto, grałem swego czasu na Arcani z dnia na dzień ilość graczy spada + do tego masa dzieci.

72514900467015864080.gif

Chcesz prywatne proxy ? Pisz GG: 40367260

http://www.mpcforum.pl/topic/557197-tut-playspanfanup-bug-na-punkty-kilka-tysiecy-pkt-w-pare-minut/

Kliknij Lubię To ! Kliknij Lubię To !Kliknij Lubię To !

Opublikowano

Lepiej nie graj bo sie kure*sko uzaleznisz tak jak ja xD.

Jest takie cos jak rozsadek,ktory nabiera sie z wiekiem.

Wtedy tylko w wolnych chwilach dla przyjemnosci sie gra.

Tam ilosc graczy spadala niedawno ,teraz ciagle stoi na jednym poziomie,mi to pasuje ,i tak nadal liczba graczy na serwerach miesci sie w przedziale 300-900 wiec nijeest zle.

Opublikowano

Ja pamiętam czasy jak się czekało po 10min żeby wejść na server :rolleyes: to dp w thais to było tak zaludnione masakra :D wszędzie było ludzi od groma i ciut :D

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Nie rozumiem jednego.. Po co Piszecie "Dzieci Tibii" albo "metina" ? Każdy gra w to co chce i nic komu do tego i nie wiem po co takie komentarze.

Ja osobiście gram w tibie i jak chcesz pograć to spróbuj może Ci się spodoba a jak nie to to usuń.

TIbia Posiada Bardzo rozbudowany świat wiele questów.

No ale najpierw trzeba PACC kupić żeby mieć dostęp do bardzo dużej ilości miast i questów.

graphic.png

Opublikowano

Moje zdanie w plusach i minusach :P

+ Ładne 2d -zależy kto lubi

+ Gra jest rozbudowana

+ Dużo różnych potworków, itemków itd. ładnie są zrobione

+ Można zarobić :D

+ I wiele wiele więcej

Jak dla mnie jeden minus - Bardzo uzależniające

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

Jak pod zarobek gry szukasz to o wiele bardziej polecam ci WoW'a.

Jak ogarniesz i nauczysz się szybko wbijać lvl to w 2 tygodnie 80 - 85 lvl i sprzedajesz za 600+ itp.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

jeśli lubisz 2d przygody i pieniądze to graj...

Zrób sobie termin grania bo wciąga a wiadomo czym to się skończy

grałem raz w tibie na ots 4 dni znudzilo mi sie ZNUDZILO ludzie rozumiecie to? tibia nie wciąga jak żadna gra tylko to jest wasza ciekawość co dalej co będzie...

rób jak chcesz

Ale jak lubisz to co ci napisalem to graj ;P

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Nie warto grać tak dla przyjemności lepszy Metin.

Lecz na Tibi fajnie sie zarbia ;) Więc dla zarobku można grać

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Tibia jest pelna Noobow thiefow zawsze beda chcieli cie zabic. bedziesz nowy jeszcze to podlukają i po tobie tylko lvl wbijesz;] przygotuj sie na to tibia wiele uczy;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...