Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak wiadomo pod wplywem ostatnich aktualizacji etc boty maja sporo problemow podczas expienia

na przyklad sroking ma problemy z buffowaniem dopoki nie zabije moba i tym podobne rzeczy

czy w porownaniu do ibota jest lepszy czy gorszy na chwile obecna?

(i pytanko nie zwiazane z tematem - czy z tymi skryptami do ibota jest tak jak z tymi do ag? bo troche zabawy z tym jest a w srokingu to tylko spot i zasieg sie wpisywalo)

z gory dziekuje za wszelkie wskazowki i odpowiedzi

Opublikowano

Na chwile obecna ibot bardzo sie poprawil gdzy zainstaluje sie wszystko jak powinno byc bot bedzie smigac jak i w clientlessie jak i poza nim bot bardzo dobry do bocenia.

PS.Ale i tak Sbot najlepszy

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Sbot !

Ale z darmowych wdłg mnie to ibot . Możesz mieć na początku kilka problemów z uruchomieniem . Jak juz włączysz to śmiga pięknie . Skrypty recznie robione jak dla mnie są lepsze . Nie liczyłem ile razy mi sroking na ścianie stawał ...

20358.gif
Opublikowano

Ibot najlepszy... nie mam pojecia po co wydawac kase na sbota, jak i bot wali z takim samym speedem i ma identyczne opcje ...

Opublikowano

ibot

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

Lakus chciałbym tylko napisać że źle mówisz.

Sbot jest najlepszy i z sbotem nie obawiasz sie WOGÓLE o bana ;)

i Szybciej nie zabije niż sbot.

Sbot4ever;***

Opublikowano

ze sbot jest najlepszy to wiem, ale nie chce wydawac kasy wiec zdaje sie na najlepszego darmowego bota

(jm banuje tylko gold farmy i to kolo 100 na serva tygodniowo - pewnie wszystkie z dowhangu wiec o bana nie trzeba sie martwic ;P

no i na moim koncie byly juz nie raz kupione silki wiec to daje mi swego rodzaju pewnosc ^^)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...