Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] CoomendBin (Zastępca CoomendBook-a)

JodaMinecraft

CoomendBin  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co jest lepsze?

• CoomendBook
    • CoomendBin
      0
    • Essentials

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie w tym tutorialu chciałbym wam opisac plugin CoomandBin [tj zastępca coomenbooka]

CommandBin.png

Download:

http://dl.dropbox.com/u/7186172/CommandBin.png

Skan:

Skanu niema ponieważ download z forum bukkita

Orginalny temat:

http://forums.bukkit.org/threads/admn-fun-gen-tp-wgen-commandbin-v2-05-commands-required-for-a-server-1-1-rc4.43878/

Zastosowanie

CoomendBin jest zastępcą CoomenBooka więc jesli komus niedziała to może bez przeszkód go zamienić :D + dodaje wiele dodatkowych opcji m.in komende /ram czy /explosion

Instalacja

Instalacja jest banalnie prosta wystarczy wzucić pobrany plik do folderu plugins w plikach serwerowych

Komendy/Permission

http://blockout.co.uk/cmdbin/permissions.php

To by było natyle wszelkie pytania/propozycje prosze umieszczac pod tematem w komentarzach pozdrawiam JodaMinecraft

Opublikowano

Co to jest CoomendBook i CoomendBin? Bo nie istnieje taki plugin

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Mógłbyś chociaż rozwinąć co daje CommandBin i dlaczego zmienić CoommandBooka na plugin którego nikt nie zna poza jego twórcą

Opublikowano

@up

Jak ten plugin się rozwinie to bym go zamienił bo zapowiada się ciekawie ale jak na razie nie ma nic co by mnie skłoniło do zmiany z commandbooka

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

TCQ, jak wymienialem z nim wiadomosc, napisal mi, ze za pojedyncze pluginy nie odejmuja 5, no chyba, ze sa spolszczone, opcje opisane, estetycznie wszystko zrobione. W swoim tutcie napisales tylko jest commandbin i mozecie go uzywac zamiast commandbooka. Tak samo ja teraz: zamiast cautha mozecie uzywac xautha. Dostane -5? Po calosci sie zblazniles

TCQ, jak wymienialem z nim wiadomosc, napisal mi, ze za pojedyncze pluginy nie odejmuja 5, no chyba, ze sa spolszczone, opcje opisane, estetycznie wszystko zrobione. W swoim tutcie napisales tylko jest commandbin i mozecie go uzywac zamiast commandbooka. Tak samo ja teraz: zamiast cautha mozecie uzywac xautha. Dostane -5? Po calosci sie zblazniles

DBSTP

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Up masz racje :D Wykreślam to :D

Mógłbyś chociaż rozwinąć co daje CommandBin i dlaczego zmienić CoommandBooka na plugin którego nikt nie zna poza jego twórcą

CoomendBin jest zastępcą CoomenBooka więc jesli komus niedziała to może bez przeszkód go zamienić :D + dodaje wiele dodatkowych opcji m.in komende /ram czy /explosion

A czy warto zmienić to zależy według mnie nie bo coomenbook lepszy ale mówie może komuś z jakiegoś powodu niedziała :D

Jak dla mnie spoko, ale mam pytanie. Co sie stanie jak będę miał jednocześnie CommandBook i CommandBin na serwerze?

Szczeże niesprawdzałem ale możesz sprubować :D Albo będzie wszystko git albo się coś zepsuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...