Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Postac pod PvP i pod Misje expa

radekxxdd12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie poniewaz posiadam gadgets+luk i gra mi sie nim dobrze ale kurcze gdy chcem expic to juz jednego moba zabije ale zeby juz 2 to dedam wiec nie wiem czy zrobic healera czyli Nature i rozwijac w plants+luk+latanie czy tanka czyli ICE i rozwijac w cyrogenics+two handed+super speed prosze was o pomoc. Mam 11lvl bardzo was prosze nie wiem co robic.

Opublikowano

Nie musisz zmieniać postaci. DC Universe nie polega na "expieniu". Tutaj maksymalny poziom postaci wynosi 30. Wbijesz ten level przez tydzień spokojnej gry, ale nie przez zabijanie mob'ów. Żeby szybko zdobyć ten poziom musisz wypełniać misje, to właśnie one stanowią fundament szybkiego zdobywania doświadczenia, a dodatkowo wypełniając misje zdobywasz Achievement Points, a te potem przekładają się na Power Points. Poprzez wykonywaniu misji zdobywasz też cenny ekwipunek, a bez dobrego ekwipunku nie zawojujesz świata DC Universe. Jeśli masz problem z zabiciem jakiś przeciwników, to wykonaj parę pobocznych quest'ów, dzięki nim zdobędziesz wyższy poziom oraz lepsze uzbrojenie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Nie musisz zmieniać postaci. DC Universe nie polega na "expieniu". Tutaj maksymalny poziom postaci wynosi 30. Wbijesz ten level przez tydzień spokojnej gry, ale nie przez zabijanie mob'ów. Żeby szybko zdobyć ten poziom musisz wypełniać misje, to właśnie one stanowią fundament szybkiego zdobywania doświadczenia, a dodatkowo wypełniając misje zdobywasz Achievement Points, a te potem przekładają się na Power Points. Poprzez wykonywaniu misji zdobywasz też cenny ekwipunek, a bez dobrego ekwipunku nie zawojujesz świata DC Universe. Jeśli masz problem z zabiciem jakiś przeciwników, to wykonaj parę pobocznych quest'ów, dzięki nim zdobędziesz wyższy poziom oraz lepsze uzbrojenie.

No teraz robie nowa postac i nie wiem czy zrobic tanka (fire) czy zrobic healer (natura czy Magia?). Doradz mi i prosze powiedz jak rozdawac do nich skille. A i jakie bronie?
Opublikowano

Dobra zrobilem hand blaster+sorcery(magia)+latanie i teraz powiedzcie mi czy to dobry uklad i jak rozdawac um. Prosze o pomoc i znalazlem goscia na yt i powiedzcie czy on jest dobry i czy sie sugerowac jego skillami czy wziasc bow czy hand blastery

Nie pisz posta pod postem, używaj opcji "Edytuj".

~Marselo

Opublikowano

Gdybym miał do wyboru bow i handblaster to wybrał bym to 2, ale tylko dlatego że lepiej to wygląda. Wszystkie bronie są tak samo wyregulowane i ja sobie je dobieram do wyglądu. W każdym razie bierz to czym Ci się lepiej gra i lepiej podoba. Co do umiejętności to możesz zrobić takie coś :

1.Skill podstawowy atakujący

2.Skill otaczający Cię powodujący obrażenia u innych przez dłuższą chwilę

3.Jakiś heal

4.Silniejszy skill atakujący

5.Tarcza albo coś w tym stylu

6.Najlepiej jakiś Supercharger

@

Jego skille są dobre, więc możesz się na nim sugerować.

Opublikowano

@Up

Postać nawet dobra skille takie sobie ale to już od ciebie zależy kim grasz ja grałem Tank,ice,2 swordy i nieźle się expiło jak i pvp robiło ale tak jak w większości takich grach liczy tu się eq nie ważne jak wypasiony będziesz miał wygląd i skille skoro taki z full eq do pvp za moc rozłoży cię jak chce... Teraz gram Latarnią i jestem z niego bardzo zadowolony.

aha to dobrze dzieki ze jedyny mi odp. :) Pozdrawiam moze zagram sobie tankiem
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...