Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

Bebez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki oto problem. Niedawno robilem formata, i postanowilem sciagnac sobie metka.Metin dziala, ale gdy chce wlaczyc 2 zeby przekazac itemy, to resetuje mi sie komputer... robi sie tak tez gdy komputer jest troche wlaczony, ale wtedy nawet gdy chce wlaczyc 1 metka to sie resetuje. Wiece moze jak to naprawic? dodam ze przed formatem nie mialem takich problemow. Z Gory dzieki za pomoc

Opublikowano

Z mojej strony uważam że tutaj wina nie istnieje w dokładnym pliku gry tylko w grafice a ostatecznie zasilacz niestety ci wysiada. Podejrzewam że jest za duże obciążenie karty graficznej dlatego też dwa razu uruchomiona gra ci nie pójdzie. Możesz spróbować poprzez wgranie aktualnych sterowników do swojej karty.

Opublikowano

ok dzieki za pomoc, sciagne najnowsze sterowniki, i dam znac

@Edit No niestety, ale instalacja nowych sterownikow nic nie dala

Opublikowano

Już doszłam do rozwiązania problemu. Jednak powodem takiej sytuacji jest nie karta graficzna tylko zasilacz Ci się przegrzewa bardzo szybko, powodem przegrzewania się zasilacza może być nie odpowiednia jego temperatura a ostatecznie temperatura procesora. Mimo tego może być przyczyna w samej grze

Rozwiązaniem na te problemy to polecam jednak wgrać SP3 jeśli masz system XP i problemy powinny ustąpić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...