Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Vayne

SlideShow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Doran's Blade -> Buty Berserki -> Infiti Edge -> Phantom Dancer -> Frozen Malet / Bloodshrister -> Frozen Malet / Bloodshrister -> Black Cleaver.

Tam gdzie są podane 2 nazwy, to wybierasz zależnie od gry, czy survi szybciej, czy później.

he?

Opublikowano

ten build jest dobry

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/competitive-vayne-115312

możesz wymienić sobie czarny tasak na drugiego krwiopijcę.

Opublikowano

Slaby build

Najlepszy build na vayne to 2dorany>zerki>latern(zalezy jakiego masz supporta ,jak sorake,sone to mozesz ominac)>black cleaver (zalezy czy stackuja duzo armora ,pewnie tak wiec warto wrzucic ten item)>fantom>blood/ie>ie/blood>last whisper>Guardian angel (wazne!! ,jak maja warwicki itp to mozna sie pokusic o qss(quick silver sash))

Opublikowano

Gówno prawie wiem o Vayne, grałem ją gdy była w rotacji ,ale wydaję mi się ,że najpierw raszujemy fantoma.Czemu?

Szybciej wchodzi W i mamy moar dimejdz,nie widze potrzeby kupywania ie na start ;O.

xxcafs.png
Opublikowano

Black cleaver dla mnie to jest mus ,na normalach moze nie stackuja armora ,niewiem ostatnio zadko grywam normale vayne (moze 2miechy temu)

Ie jak sie zrobi w 16-17 min to masz potezny dmg ,duzo wieksze osiagi niz z fantomem ktory daje ci tylko as i ms .Wyobraz ze w 15minucie krytujesz z W majac tyle dmg'a w bezbronego adcarry

• 3 tygodnie później...
Gość Menesterowy
Opublikowano

Temat jest niekaktywny od ponad 7 dni.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...