Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 3150 IP

JokerrPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GP,Xin,Akali,Sion,lux,shaco,kass szczerze mówiąc to każda postać jest na swój sposób dobra zależy jak ktoś ogarnia !

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Ja bym proponował Katarinę . Umie komuś kopnąć . Tak samo możesz wybrać Akali ale ją trzeba ogarnąć .No i jeszcze są postacie wspomniane powyżej .

hah ale przyznać trzeba , że najlepiej nabijać na tych najłatwiejszych postaciach typu: Nunu , Yi czy może Annie by nabić tyle IP i zyskać dość dobre postacie.Mógłbyś/aś nabić na Volibeara bo kto jak kto ale on jest doskonały .

Pomogłem daj + ...

Proszę o zdjęcie mi trochę % ...

Opublikowano

@up

Ahri jest całkiem dobra, ale jeżeli zależy ci na potężnym kopnięciu na midzie/bocie to zdecydowanie za tą sumkę polecam ci Lee Sina

Opublikowano

To ja tak jak wcześniej Volibear.I można jeszcze dodać Nocturna , Branda i Ahri.Tylko Nocturnem trzeba to wszystko ogarnąć na początku jest dość słaby a jak się ogarnie to może i po 12 lvlu bedzię się kosiło przeciwników. Tak samo z Brandem ale Brand nalezy do tych trudnych o ile się nie mylę.Ahri hmm można łatwo nią ogarnąć ale jest dość słaba.Moim zdaniem jak napisałeś , że myślisz nad Kennenem to polecam :D Ale to wyłącznie twój wybór :D pozdro ^_^

Pomogłem daj + ...

Proszę o zdjęcie mi trochę % ...

• 3 tygodnie później...
Gość Menesterowy
Opublikowano

Temat jest niekaktywny od ponad 7 dni.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...