Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Irelia vs. Ahri

gocincho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postacie: Irelia , Ahri

Zależy mi na: Postaciach,które potrafią wycarrować mecz (ranked)

Dodatkowe informacje:Wiem że postacie te różnią się od siebie znacząco ale mam nadzieje że mi pomożecie,prosiłbym o +/- danych postaci.

Q2l1bG9mcmV0a29zX19fZXVuZV9fXzIyNV9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Irelia po nerfach nadal jest dobra i jest jednym z najlepszych pickow na solotopa - offtank polecam Ci ją bardzo bo jak dla mnie to jeden z lepszych champów ;)

Plusy:

szybka

wytrzymała

Dobry farmer

minusy

Słabe CC, albo slow albo stun,

Nieco słaba na początku.

Opublikowano

imo ahri bardziej się nadaje na wycarrowanie gry. taunt + q rozwala wszystko .. skille aoe, escpae system, duzy dmg, spell vamp z biernego magia :D

Opublikowano

Słabe early, mid mocny late. Ogólnie jak się nie wyfarmisz nic nie zrobisz .. można farmić z q - jeżeli się zabije stwora c.d znika, true dmg z w, stun jeżeli ktoś ma więcej hp od ciebie (%), ulti na dobijanie ;d . q to dash

Opublikowano

Irelia też może carrować gry:) Ulti obszarowe, stun lub bardzo dobry slow, dash, true dmg + free healing. Co prawda ahri więcej zrobi w przeciągu krótszego czasu, ale to już twój wybór :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

Właśnie ja grałem Kennenem dużo rankedów i owniłem wszystko na midzie nawet Ahri,ale wczoraj taka mi sie trafiła że mogłem ją tylko feedować. Ale głównie gram na solo topie tak więc wybiore Irke.Dzięki wszystkim za pomoc :)

Q2l1bG9mcmV0a29zX19fZXVuZV9fXzIyNV9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Bierz Ahri ja nie mialem na zadnej grze od 3 dni focusa same 7/4/1 albo 10/1/2 zalezy jak grasz:) Ahri musisz sie wbić w tf'y jak najszybciej i uciec

• 3 tygodnie później...
Gość Menesterowy
Opublikowano

Temat jest nieaktywny od 7 dni.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...