Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Akali

Pokplas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 Siemka korzystam z tego poradnika : http://www.mpcforum.pl/topic/420729-build-akali-the-first-of-shadows/

i jest mi na nim dobrze ma troche deffa i troche attacku, ale mam pytanie co zrobic aby w last game byc full na attack i walic ze skilli praktycznie na hita?

niechce zadnego deffa tylko attack i mam pytanie

2 w last game np. master yi z hitow moze wyciągnąć okolo 900 i czy magowie w last game mają z nim wogole jakies szanse przeciez magowie w last ze skilli max 700 biorą czy to znaczy ze magowie są ciensi niz hitowcy?

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

1 Siemka korzystam z tego poradnika : http://www.mpcforum....rst-of-shadows/

i jest mi na nim dobrze ma troche deffa i troche attacku, ale mam pytanie co zrobic aby w last game byc full na attack i walic ze skilli praktycznie na hita?

niechce zadnego deffa tylko attack i mam pytanie

2 w last game np. master yi z hitow moze wyciągnąć okolo 900 i czy magowie w last game mają z nim wogole jakies szanse przeciez magowie w last ze skilli max 700 biorą czy to znaczy ze magowie są ciensi niz hitowcy?

Składaj sie PURE AP. To nie prawda ze magowie 700 max przeciez ulti malahara wali okolo 1300 jak sie nafeeduje :P

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

zaczne od konca

2. Przeważnie klasyczny nuke nie ma, ale akali jes to AP fighter i sprawa ma się inaczej, z reguły jest tak, że wygrywa walki z takimi postaciami jak yi dzięki swojej osłonce-W

1. CO do buildu ktory podałeś to jeśli chcesz full att to:

- zamiast botów na 3SPD , kup Sorcerki

- Zamiast pierwszego Dorana, możesz kupić albo buty albo tomik na 20 Ap i zamienić go w mejaia

- reszta nawet ok, a GA się przydaje nawet jak full att robisz

deidara2.png

Opublikowano

spoko ale jestem nowy i nierozumiem coto znaczy pure ap i podawajcie pelne polskie nazwy itemkow sorka ale jestem zielony

5_SurvingIgnite.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...