Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Hetzer czy PzKpfw IV

Lionwoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wolisz coś bardziej mobilnego to bierz Pz. Hetzer jest za to wolny, ale na otwartej przestrzeni Pz nie ma szans. Wszystko zależy czy chcesz czołg szybki i mobilny czy wolny ale o potęrznej sile i dobrym pancerzu.

Co tu porównywać... Hetzer - tier IV, pzIV - tier V. Włącz myślenie kolego albo przestań grać.

No tak na V poziomie zarabiasz o wiele wiecej, ale grałem solo moim żółwiem na PzIV i koleś padł na 3 strzały nie zadając mi obrażeń.

Opublikowano

Jak wolisz coś bardziej mobilnego to bierz Pz. Hetzer jest za to wolny, ale na otwartej przestrzeni Pz nie ma szans. Wszystko zależy czy chcesz czołg szybki i mobilny czy wolny ale o potęrznej sile i dobrym pancerzu.

No tak na V poziomie zarabiasz o wiele wiecej, ale grałem solo moim żółwiem na PzIV i koleś padł na 3 strzały nie zadając mi obrażeń.

No to chyba Typek grał na stockowym dziale i podjechał do Ciebie tyłem... PzIV z długą 75 potrafi ładnie namieszać-działko to ma niezłą penetrację szybkostrzelność oraz najważniejsze; znakomitą celność dobry gracz przebija się bez problemu przez czołgi wyższych tierów.

Opublikowano

graj tym ktorym sie lepiej tobie gra :D

Daj like

chyba ze się boisz dać like ;]

jak nie dasz like to daj minusa xD

Ale jak dasz minusa, to znak ze się boisz kliknąć like ;]

Opublikowano

ja byl wybral hetzera choc nie gralem nim jeszcze i szczerze mowiac moje doswiadczenie w tej grze jest nie wielkie. Mam wczesniejsza wersje tego czalgu i gra mi sie nim swietnie bo w koncu udaje mi sie conajmniej 1 os. na runde zabic :)

u1lc.png
Opublikowano

Dobij do stuga i pograj nim i pzIV i zobacz ktorym lepiej :)

Tylko niszczycielami trzeba caly czas stac :)

Na etapie stuga przy dobrym losowaniu stanie jest grzechem. Sporo razy prowadziłem stugiem lub su-85 atak gdy bohaterskie ht czekały przy bazie.

I tym i tym graj, jak kupisz najpierw pz 4 szybciej na hetzera i stuga zarobisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...