Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Viewed ?

thejack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wieć tak postanowiłem zarobić troche G1 pojechałem troche na polskich i ok ale potem pobawiłem się z różnymi proxy wszystko było ok 9tylko że nie dostełem G1)

Wszystko co się robi z reklamami można sprawdzić jak się wejdzie na Earn G1 a później na Check Offers Status widać wszystko to co zarobiliśmy itd. ale do rzeczy widze tutaj tylko 2 na zielono ze statusem completed a reszta jest Vieved czyli rozpatrywana

i teraz pytanie czy ktoś już tak miał że jest rozpatrywane przez dłuższy okres i jak długo to może trwać no kiedy wkońcu dostane creditsy?

Dopowiem że reklamy były klikane w niedługim odstępie czasu na róznych proxy no a sumka jest tego rozpatrywanego dosyć duża bo fajne hiszpańskie po 300 za 1

A czy ktoś wogóle wie co ile czasu odświeżają się polskie reklamy?

I czy ktoś zarobił na tym jaką sporą sumke i w jaki sposób ?

Opublikowano

To jak zarobić więcej ?

Dostełem tylko troche z Seefighters dokładnie 198 i nic pozatym a z tych hiszpanskich i innych nic a chyba zrobiłem wszystko dobrze

A czy ktoś wie czy jest jakis max kredytów (uzyskanych z takich reklam) albo jakaś blokada ?

Poniewaz wchodze hiszpańską proxy potem na warrocka tam jest pełno do doładowania creditów i teraz sytuacja taka wyszukuje sobie reklamki np. z Darkorbit trzeba się tylko zarejestrować i niby wszystko ok hiszpanski serwer i wszystko przychodzi link na mejla aktywacja konta no dosłownie wszystko zrobione tak jak kilka godzin wcześniej na poskim proxy i ni chu.... nie chcą mi dać creditów myślełem że coś żle zrobione ale wchodze i patrze że jest w liście zadań tylko znowu to viewed.

Czy ktoś mógłby wyjaśnić dlaczego credity nie chcą lecieć ?