Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Boty na serwer dedykowany :P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

E niee ... napewno nie tyle :P Myślałem że max to 10 botów włącze :P Bo ramu fajnie dużo, ale procek ogranicza ;p

Jak ja na procku 2x 2.9 i ram 4 gb włączam max 5 botków ;p Przy 5 botkach to już procek na 100% siedzi a ram na 90% :P

Opublikowano

E niee ... napewno nie tyle :P Myślałem że max to 10 botów włącze :P Bo ramu fajnie dużo, ale procek ogranicza ;p

8 rdzeni ogranicza? ;]

Ja mam 4 i spokojnie z 10 bym postawił :) z 8 Gb ramu.

Opublikowano

No policz sobie :) Jeżeli ja mam 2x 2.9 i włączam 5 botów max, przy 5 botach procek na 100% siedzi.

Czyli 20 botów bym postawił na procku 8x 2.9, a że tam jest procek 2.6 to tam z 16 botów bym postawił :P

Chyba że sie myle ;P Liczę tak na chłopski rozum :P Nie znam sie na tym zabardzo, a chciałem postawić tak z 8 botów :P To jeżeli ten dedyk na tak dużo starcza, to który dedyk wystarczy tak na 8 botów ? :P

Opublikowano

kimsufi g24 nie ma 8 rdzeni tylko 4 rdzenie i 8 wątków i dodatkowo procek jest w HT ;>

server nawet tani ale tylko jeden dysk;/

Opublikowano

Jest jeden problem w zimę stawiałem boty na 6 laptopach każdy miał 2-3 metiny odpalone chciałem je jakoś kontrolować więc na każdym zainstalowałem vnc jednak po podłączeniu się z serwerem(laptopem) metin się wyłączał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...