Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Q) Ban do 2300 roku

cezaryy28

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodze dziś rano no moje konto, a tu informacja, że moje konto zostało zoblokowane do 15/12/2300. Nigdy nie wychodziłem z gry, ale dodam, że wyzyskiwałem reffy. Myślicie, że to może być przyczyna? Moj kumpel rowniez wyzyskiwał i też dostał bana,

Opublikowano

Zostało wprowadzone takie coś że nie można sobie refów robić. Od 50 jak sobie robisz to nagrody nie otrzymasz no i jak widać można bana wyłapać.

Opublikowano

Zostało wprowadzone takie coś że nie można sobie refów robić. Od 50 jak sobie robisz to nagrody nie otrzymasz no i jak widać można bana wyłapać.

To już teraz nawet bez botów nie można robić refów? Kiedy to zostało wprowadzone?

Opublikowano

Nie uzywalem zadnego bota. Takiego bota nawet nie ma lol .. Poziom tego forum na temat leagueoflegends jest zalosny. Zaluje ze pytalem. cześć

Opublikowano

@UP

Geniuszu, jest bot do robienia reffów.

btw. za robienie refów samemu nie ma bana, chyba że na botach.

Opublikowano

Buhahaha robienie dodatkowych kont w LoLu nie wzmacnia nas, JEST DOZWOLONE. Nie ma czegos takiego jak np.przekazywanie itemów miedzy graczami, wiec proste nie da sie oszukiwac na multikontach.To że masz ich dużo niczego nie daje.Bana dostał za wyłudzanie referali, tak jak niektórzy na youtube daja filmiki.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

28c0a3cfa4df2041fe231a8afb798bf8.png

Nie jesteś jedyny. Jakiś bug mają.

Za robienie refów nie ma bana. Jeśli ktoś przeczytał, to co pisze na stronie lola pod reflinkami to by wiedział. Bana za wbijanie refów samemu nie ma. Można jedynie nie dostać nagrody.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

przesada ale aż do 2300 roku ? no to w 2 życiu ... Załóż nowe konto

Pomogłem daj + ...

Proszę o zdjęcie mi trochę % ...

Opublikowano

Wy nie rozumiecie, na youtube pojawiaja sie filmiki jak to kolesie maja 100000RP albo i wiecej, w opisie jest link do referala, I pisze ze jak na tym wbije sie 5 lvl to sie tyle RP dostanie, zwykłe wyłudzanie referali.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Eh... Wypowiem sie ponieważ już długo zajmuję sie wbijaniem Refferali. 1. Za wbijanie samemu sobie Refferali nie dostaje się bana. 2. Max można wbić 200 później nie dostaniecie żadnych bonusów. Teraz co do Roku Banowania sa dwa wyjścia. Albo ich system żle przeliczył i wyszła taka dziwna Data lub dlatego jest taka że to permamentny ban. 3. Jeżeli żałujesz że napisałeś tutaj na forum to ja żałuje że tacy ludzie jak ty nie myśla bo każdy który wiedziałby że nie oszukuje w żaden sposób napisałby do supportu. 4. Wyłudzeń refferali jest bardzo wiele ale osobiście proponuje samemu wbijać aktualnie mam 316 i wbijam sobie za każdym razem gdy potrzebuje ip Boostów. 5. Forum MPC. Fakt może nie należy do najbardziej kulturalnego ponieważ kręci sie tu bardzo dużo dzieci które Poszukują haków. Ale wypowiedziałeś się o wszystkich i tu zrobiłeś kategoryczny błąd. Nie uwzględniłeś dużej częsci Starszych forumowiczów jak i Administracji. Do samego Forum nie można sie przyczepić bo tak jest wszedzie. Zawsze ktoś bedzię przeciw a ktoś Za. Ale od tego właśnie są fora aby wypowiadać się na konkretny temat i spekulować.

Pozdrawiam. Krachu

narutot.png
Opublikowano

Jeżeli masz dobre konto, to zapisz w testamencie.Na serio.Twoje praprawnuki sprzedadzą konto do niedziałającego (najpewniej) już LoL-a i będą się cieszyć oldschool-ową aukcją.A tak po za tym jest takie coś jak e-mail support-u.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...